ja sie wystraszyłam bo kupka była taka nie za tęga dzisiaj.
Twoje dziecko ma biegunkę? Zobacz jakie mogą być jej przyczyny, poznaj domowe sposoby na biegunkę oraz dowiedz się kiedy trzeba się udać do lekarza.
No kupka nie raz bywa powodem obaw rodzica.
U nas na szczęście nie było problemów z biegunkami, czasem pojedyncza luźniejsza kupka i to wszystko.
nasz syn bardzo reaguje na to co mama zje i jeśli jest dużo nowości na raz to są problemy z kupą
Mikos w takim przypadku trzeba powoli i po 1 nowości najlepiej
U nas gdy zmieniałam jedzenie to córka na szczeście nie miała biegunek.
my na szczescie jeszcze biegunki nie mielismy
ja już kilka razy przerabiałam biegunki u dzieci, starszej teraz na biegunkę jak ma robie miksturę babci i pomaga na pół szklanki letniej wody, wrzucam łyżkę kartoflanki mieszam i podaję do picia, smak kiepski, ale świetnie działa
Najważniejsze przy biegunce to dbać aby dziecko się nie odwodniło.
dużo płynów podawanych w małych ilościach to podstawa
wczoraj dostałam ulotkę, zeby przy biegunce podawać orsalit ( dostałam próbkę poczta) zapobiega odwodnieniu.
dużo płynów, probiotyki i płyn nawadniający z elektrolitami przynajmniej u nas tak było i pomogło
Najważniejsze aby dopilnować żeby maluszek pił, podawać wodę choćby łyżeczką
mi mama przy biegunce podawała kleik ryzowy
dokladnie duzo plynow zeby dziecko sie nie odwodnilo bo w takiej sytuacji o to szybko
przy małym dziecku łatwo o odwodnienie, więc my bardzo baliśmy się żeby coś małemu nie zaszkodziło
jeszcze biegunki synek nie mial i mam nadzieje ze predko miec nie bedzie
Moja córka ma dwa latka i biegunki jak do tej pory rownież jeszcze nie miała. Oby tak dalej.
U nas też biegunki jeszcze nie było