Biustonosz na duży biust plus size

Dziewczyny z dużymi biustami,czy doradzicie gdzie znajdę lub jakich firm szukać biustonoszy, które nie są usztywniane, ewentualnie soft w rozmiarach na przykład 85k,85l lub 90j ? Da radę wogóle gdzieś kupić w takich rozmiarach biustonosz do karmienia?
Ja już naprawdę rozkładam ręce, wszystko mnie uciska, biust się górą wylewa,a ból uciskania tych balonów masakryczny😔

Mam dwa z esotiq sa wspaniałe

1 polubienie

Ja może takiego dużego biustu nie mam, ale na początku karmienia to rozmiar był przerażający.
Mi się sprawdził najbardziej ten model

Widzę że tutaj mają J. Może akurat będzie dobry

1 polubienie

O ten z kolekcji „ Joanna Krupa „

1 polubienie

Dziękuję, niestety w Esotiq nie mają tak dużych rozmiarów :pensive:

Dziękuję, muszę sprawdzić z tabelą rozmiarów czy ten mój biust wejdzie😅 może akurat się uda👍🏻

1 polubienie

Ty masz różne rozmiary. Zobacz sobie

1 polubienie

Jeżeli chodzi o bisutonosze do karmienia to mają one często ograniczoną rozmiarówkę. Spróbowałabym kupić po prostu miękki biustonosz z dobrej firmy i spróbowała przerobić go u krawcowej na taki do karmienia. Wiem, że dziewczyny z niestandarowymi rozmiarami biustu przerabiają tak biustonosze. Większość krawcowych powinna ogarnąć przerobienie biustonosza na taki z odpinanymi ramiączkami.

1 polubienie

Dziękuję, właśnie widzę że sporo rozmiarów, zamówię 1 i sprawdzę czy będzie ok​:smiling_face::wink:

1 polubienie

Ja mieszkam na wsi,do najbliższej miejscowości mam ok.20km a tam jest jedna krawcowa i miała problem z wszyciem gumki w pas do jeansów dla synka więc podejrzewam że taki biustonosz byłby dla niej mega trudny :sweat_smile:
Ale jeśli nie będzie innego wyjścia to poszukam gdzieś dalej żeby mi ktoś przerobił :wink: dziękuję za podpowiedź :heart:

Biustonosze nie do karmienia kupowałam zawsze z firmy Alles albo Gaia, miałam rozmiar 65H przed ciążą, a teraz w ciąży mam z firmy hotmilk

1 polubienie

Ooo widzicie dziewczyny dzięki za polecajki. Mi z 75C piersi urosły i w sumie zostały już tylko bardziej obwisniete hehe na 75E

1 polubienie

Dziękuję za podpowiedź,poszukam z tych hotmilk, może się wpasuje w rozmiarówke :wink:

ja to nigdy nie mogę trafić z rozmiarówką…

1 polubienie

A to już swoją drogą :sweat_smile:co firma to inna rozmiarówka…

Niestety nie pomogę , mam za mały biust , a mógłby być trochę większy :rofl:

Ja bym się chętnie podzieliła, ciężko mi się go nosi :joy:

Nie jedna by chciała mieć trochę większy :rofl:

2 polubienia

A czy któraś z Was miała biustonosz babydream? Czy sprawdzi się przy dużym biuście ?
Mega mi się sprawdzily biustonosze Esotiq ale niestety teraz w ofercie nie mają tych bez fiszbin, a potrzebuje przynajmniej jednego takiego

Chodzi o te do karmienia? Jaki masz rozmiar piersi? Ja mam jeden kupiony na próbę rozmiar L - jak na razie jestem mega zadowolona, jeszcze udało się wyrwać na promocji, ale czytałam że z nimi jest taki problem że się szybko rozciągają