W Rossmann dostępne są nowości przekąski od bobovita bio.sa dostępne 4 smaki.dwa już testowaliśmy.sa szybko rozpuszczalne,dostosowane do rączek dziecka.Pytalam pani w rossman to mówiła że ok kilku dni dopiero są dostępne.a jak tam u was.sa już też dostępne.podajecie swoim dzieciaczka takie przekaski ????
A od jakiego wieku one są? :) i w jakiej formie? Ciasteczka, wafelki?
Mama-hani są pałeczki gwiazdki i krążki.postaram się.jeszcze dziś dodać zdjęcie bo z telefonu nie da się.
Już zetknęłam do internetu to takie chrupki i ciastka wielozbozowe. Byc może się sprawdzą dla niektórych.Mozliwe,że kiedyś na spróbę kupimy i przetestujemy.
No właśnie też sobie już zajrzałam w Google o wyskoczyło mi na Gemini. Akurat mam robić zamówienie więc rzuciłam w koszyk bananowe. Zobaczymy co to jest :) młody lubi chrupki więc spróbujemy
Ja nie byłam ostatnio w Rossmanie, więc nie wiem czy są już u mnie. Myślę, że spróbujemy, bo takie chrupki, jak np. z Babydream te wafelki ryżowe. Więc coś nowego zawsze mile widziane.
My z Rossmana kupujemy takie chrupki z gerbera o smaku pomidorowym syn lubi , ale najczęściej u nas na przekąski są owoce i warzywa takie chrupki to sporadycznie .
Byłam ostatnio w Rossmanie ale nie zwróciłam uwagi. Następnym razem zerknę :)
O ciekawe jak będę kupię
pati u mnie z gerbera to te gwiazdki bo z tymi pomidorowymi to córka nie daje rady.i jeszcze Miśkopty z gerbera kupuje.
ostatnio kupiłam z Hipp gwiazdki chrupeczki i są tragiczne.takie duze i jakby gumowate,nie rozpuszczaja się.
Natomiast lubie mieć takie rzeczy w domu z tym że zawsze daję kilka sztuk,nigdy calej paczuszki.bo pewnie by zjadła wszystko za jednym razem
Chciałam dodac zdjęcie ale nawet z kompa sie nie da.
Dawno nie bylam w rosmanie wiec nie widzislam takiej nowosci.
Chciałam wam dodać zdjęcie byście wiedziały o czym mówię ale.nie da się.a wy próbowaliście wgrywać zdjęcie.macie też z tym problem
Ja to lubię mieć takie chrupki, szczególnie na spacerze są wygodne, jak dam to zjedzenia to na trochę mam spokój.
Rena ja też zawsze mam mus i przekąskę na.spacerze plus zapas.picia.
Ja zawsze na spacer lubię tubki z musem, ewentualnie pokrojone jabłko do pojemnika.
DoNiWE, ja też. Picie to podtsawa, ale ostatnio to poza chrupkami i musem to zaczęłam brać parówki, czy kabanoski, a ostatnio to i gnocchi miałam to zauważyłam, że lepiej je niż w domu.
Rena to taki Full zestaw.ale jeżeli dziecko ne chętniej na spacerach to trzeba kozystac😁
Jejku dziewczyny pojechałam w sobotę dokupić chrupek a tam pustki w rossmanie.muszę jechac jutro na zakupy.sa bardzo dobre i się rozchodzą bbardzoszybko.teraz na promocji więc pewnie temu.
oj ja na spacery też zawsze brałam jedzonko, teraz jak wychodzimy to bierzemy zawsze jakieś owoce: banany albo jabłka do rączki :) do niedawna winogrono w woreczku :)
U nas na spacerku też zawsze chrupki muszą być ewentualnie zabieram musik.
Muszę spróbować te z rosmana następnym razem kupię jak będę na zakupach ;)