Super porada.moja ma juz ponad rok ale na początek te informacje potrafią rozwiać kazda wątpliwości.ja do mycia corci butelek,talerzyków i innych jej przyborów mam osobna gąbkę,a resztę nauczyć myje inna.A butelki wyparzam teraz.w.podgrzewaczu
Nieodpowiednia higiena smoczków i butelek może doprowadzić u maluszka do zatrucia pokarmowego lub grzybiczego. Jak dbać o dziecięce akcesoria, aby były bezpieczne dla niemowlaka? Dowiesz się z naszego artykułu.
Super artykuł;))
Artykuł bardzo przydatny dla.mam zwłaszcza karmiących butelka.
Bardzo wazny artykuł. Higiena to podstawa
DoNiWE jak wyparzac w podgrzewaczu ?
Joanna są podgrzewacze do mleka z taką funkcją np. z lovi tak ma
Ja akurat nie używałam podgrzewacza, nie kupowałam bo nie potrzebowałam za bardzo ;)) ale jak ktoś karmi mm do warto chyba go mieć:) kuzynka właśnie sobie chwali ten z lovi, tylko się śmiała ostatnio że mogły bykec funkcje podłączenia do USB. Żeby mogła w samochodzie używać:D
Ja wszystko wyparzam w sterylizatorze od Canpol i powiem Wam ze jest to mega ułatwienie, porządek i wogole warto go miec
Ja akurat nie mam. Ale raz w tygodniu wygotowuje ;))
Darulka też mam sterylizator z canpol zajmuje dużo miejsca, ale to było dla mnie wybawienie
Mazią dokładnie wielkość to minus tego sterylizatora
Te podgrzewacze do eka są małe,e.ti minus taki,że tylko jedna butelek naraz wyoarzysz w sterylizatorze mogłam 6 sztuk i miałam jeszcze miejsce by dać tam laktator
aaaa ok bo ja odziedziczylam swoj podgrzewacz po siostrze :) i chyba takowej funkcji nie ma
Mazia który masz sterylizator? Ja mam ten najnowszy i u mnie wcale nie zajmuje dużo miejsca, jest zgrabny i dobrze nawet się prezentuje na blacie :) wrzucam do niego: butelki, smoczek, fride, strzykawki od lekarstw. Dobrze ze jest taki pojemny:)
Darulka oj mój ma prawie 3 lata, więc pewnie starszy model mam
jak sie uda z drugim to na pewni sterylizator kupie :)
JOanna polecam bo to ułatwienie naprawde
Może faktycznie sterylizator to wybawieniem dla niektórych, ja akurat nie miałam..
Martyna też nie miałam.na początku i jakoś rodziłam. Dobra organizacja wystarczy i da się poradzić na 2 butelkach ;)