Polecam nawilżacz powietrza w pokoju dziecka. Przy takich dolegliwiściach super.
Czy chrypka u niemowlaka może być groźna? Sprawdź, co oznacza i kiedy należy skonsultować problem z pediatrą.
U nas chrypka długo była,ale młody tak płakał jak miał kolki,że to było uzasadnione. Już nam lekarka też mówiła na szczepieniach,że on chrypkę ma
U nas była chrypka przy grypie czasem ale z reguły do dwóch dni i przechodziła
U nas też były kolki i na początku dużo płaczu ale jednak chrypki nie udało mi się zaobserwować
Czy skonsultować z pediatrą Wydaje mi się że tak niepokojące i negatywną rzecz i objaw należy skonsultować z lekarzem w szczególności gdy utrzymuje się trochę dłużej chociażby miała być to jakaś głupota i tak naprawdę nic takiego to dla naszego świętego spokoju i dobro maluszka lepiej być tą nadgorliwa mamą i zapytać
Mój mały raczej chrypy nie ma ale jest mało mówmy lubi tylko robić rarara.....🤣 Jak dinozaur 🤣
Moja nie miała nigdy chrypki, ale może wszystko przed nami:D
Corka.raz miała ale faktycznie wyszła.pozniej infekcja górnych dróg oddechowych,pediatra mówiła.ze katar spływa tylnia ściana gardła i dlatego ta chrypka wyszła.ale.szxzesxie ze przeszło.
U nas na szczęście jak pojawiła się chrypka to mijała, mały miał problemy z refluksem i to miało związek. Teraz jak synek jest już większy to miał chrypkę niedawno ale nie byłam u pediatry z tym bo właśnie miał katar, suchy kaszel w nocy no i suche powietrze też mieliśmy i uznałam że nie ma potrzeby jechać z tym no i przeszło. Obserwowałam go, wesoły nic się nie działo.
Mama em znaczy że nie krzyczy heeheh
Nati oj ona to właśnie potrafi zaznaczyć krzykiem, że jest, jak przez chwilę się nią nikt nie zaiteresuje:D
Gdy syn miał chrypkę to zasugerowano nam za suche powietrze a okazało się , że mieliśmy zbyt wilgotno w pomieszczeniu . Natomiast 19 stopni , poniżej to zdecydowanie za zimno w zimę . Bynajmniej jak dla nas , my mamy 20 w nocy o jest okej :)
MamaEm tak ? To mój tylko potrafi krzyczeć zwykła mowa mu nie idzie coś mi się wydaje że nie szybko zacznie mówić
Moja to sobie po swojemu tam coś próbuje, ale jak już krzyknie albo zapłacze to jakby syreny wyły:D
U nas to już sporo mówi ale krzykiem i płaczem wymusza i to dość często
Moja dużo krzyczy lub piszczy jak się śmieje :P
U nas wczoraj powiedział mama w sensie że tak mu się złożyło wiem że było to nieświadome z jego strony ale mnie zatkało hih
Mimo że jest to nie świadome to jest mega radość dla rodzica
Nati mnie też by pewnie zatkało:D hehe ah te nasze pociechy:D
Pewnie każdego by zatkało