Dziewczyny wiem że na was zawsze można liczyć i macie super pomysły. Potrzebuję znów waszej pomocy. Corka idzie w kwietniu na 18nastke do koleżanki i nie wiem co mogła by jej kupić. Napewno nie perfumy bo ona używa tylko jednych swoich ulubionych i żadnych innych nie chce. Macie jakieś pomysły? Nie składają się na prezent bo nie mogą się dogadać ![]()
![]()
Może uda się podpytać co ewntualnie by chciała:)
Jak nie to moze jakis voucher /bon padarunkowy do jakiejs drogerii albo empiku.
Hmm a jaka kwota ?
Moze bransoletkę z grawerem ? ![]()
Właśnie zależy jaka kwota, ale też myślę, że takie vouchery są super
a jak nie to po prostu kasę ![]()
Tak jak dziewczyny pisza , bon/voucher to super sprawa , tym bardziej , ze naprwno cora wie gdzie lubi robic zakupy kolezanka . Bo nawet jak sie czyms konkretnym interesuje np lubi robic makijaze , paznokcie , rysuje itp to teraz mozna wykupic wszedzie taki bonik . Ooo albo np do kosmetyczki jakis vourcher
duzo tego by sie znalazlo , rzesy , brwi , paznokcie , pielegnacja
@MamaSloneczka No właśnie zapomniałam dodać że to jest impreza taka tylko nie z żadnym rozmachem więc myślę że kwota 200 zł będzie ok. W tym roku szykuje się więcej 18nastek i w przyszłym również więc szczerze wam powiem że nie uśmiecha mi się wydawać po kilka stów co drugi miesiąc. Więc tak myślę że max 200
@Kalusia161 właśnie już do jej mamy dzwoniłam nawet żeby podpytać bo się dobrze znamy ale ona sama nie wie ![]()
![]()
@ironiczniepateyczna ale nie wiem czy wypada tak od koleżanki kasę dać ? U nas zawsze znajomi kupowali prezenty
@asiam1 rzęs nie robi a paznokcie robi sobie sama więc w sumie może jakiś voucher do czegoś od paznokci żeby sobie jakieś lakiery pokupowala.
Córka też nie bardzo ma pomysł co jej kupić bo ona taka trochę hmmm specyficzna. Dla innej koleżanki w czerwcu składają się w 3 i kupują perfumy miss Dior więc problem z głowy a tutaj trzeba kombinować ![]()
nie nawidze tego. Myslalysmy też żeby kupić jej bluzę z jakiejś tam firmy ale nie umiem wam powiedzieć z jakiej ale okazało się że inna koleżanka chce ją kupić ![]()
Ja bym postawiła na bon czasami są np u nas w Siedlcach ogólne do galerii i może kupić coś w jakim sklepie chce, ewentualnie jakaś bransoletka fajna pamiątka ![]()
O to moze wlasnie bon do sklepu w galerii typu rossman , sephora , dm , douglas . Tam napewno sobie cos wybierze . Teraz z prezentami ogolnie jest ciezko , bo kazdy wszytsko ma , a jak nie ma to idzie i kupuje . Juz sie nie czeka na urodziny/swieta tak jak kiedys ![]()
No i właśnie to jest problem bo z jednej strony bon fajnie bo każdy kupi sobie co chce ale z drugiej strony fajnie jest też coś dostać wiedząc że ta osoba która mi to dała poświęciła czas itp żeby coś dla mnie typowo kupić. Bon taki trochę na idwal się ale cóż takie czasy ![]()
To moze po prostu niech kupi jakies wlasnie przedmioty do paznokci
moze potrzebuje nowa frezarke albo lampy a moze po prostu jakies bazy , topy , pyłki czy inne bajery
podsun corce pomysl , moze wie czego akirat jej potrzeba
U nas zawsze daje się pieniądze na takie imprezy ![]()
U nas to samo;) albo wlasnie jakas bizuteria lub bon ![]()
Jakbym sama robiła paznokcie to byłabym zadowolona z voucheru do sklepu np neonail, semilac, indigo to kupi sobie to czego potrzebuję
fajnie że masz kontakt z mamą tej dziewczyny to możesz podpytać z jakiej firmy kupuje lakiery bo też nie każda firma każdemu odpowiada (uczulenia itp)
Ale pieniądze dajecie też jak idzie syn czy córka bez was ? My nie jesteś zaproszeni więc nie wiem czy wypada żeby koleżanka koleżance dała kasę. Jak idziemy my jako dorośli to też zazwyczaj kasę dajemy
O tak ja npena Semilac mam straszne uczulenie i nie mogę używać nic z tej firmy.
Za moich czasów modne było dawanie po prostu koperty z pieniędzmi ponieważ praktycznie wszyscy zbierali na prawo jazdy ![]()
Takto stawiałabym na jakąś biżuterię.
A co masz na myśli pisząc że jest specyficzna? Taka bardziej dama czy wręcz odwrotnie?
Byłam ostatnio na 18 u kuzynki i kupiliśmy jej na Allegro taką skrzyneczkę do samodzielnego uzupełnienia i były tam różne przegródki.
Wiesz co a jakby corka zrobiła narzutkę na lot w tunelu areodynamicznym :)? Moze by jakieś osoby sie znalazły które tez nie mają pomysłu j od kilku osób taki niezapomniany lot moze by ją ucieszył ;)?
Oooo dobry pomysł na to żeśmy nie wpadły. Faktycznie coś innego niż zwykle
Nie jest właśnie taką damą. Jest taka jak by to nazwać dziecinna? Będzie mieć 18 lat ale czasami mam wrażenie że mój 3 latek jest od niej mądrzejszy ![]()
takie ma głupkowate zachowania no nie wiem jak to wytłumaczyć. Była diagnozowana w kierunku ADHD ale nic nie wyszło. Po prostu taka jest.
A to może jakiś przejazd quadem w terenie. Jak lubi takie klimaty. Mnie by to ucieszyło ![]()
No właśnie popatrzymy co jest w okolicy żeby nie musieli gdzieś daleko jeździć. To dobre pomysły są ![]()