Co kupić na prezent bobasowi na imprezę baby shower (będzie chlopiec) i nie za miliony, a żeby był trafiony. Nie mam doświadczenia w takich imprezach i pomysłu.
Najlepiej jakieś ubranko proponuje na rozmiar 62 albo jakaś zabawkę do wózka, pieluszki muslinowe lub bambusowe, ręczniczek z kapturkiem, łańcuszek do smoczka, pojemniczek na smoczek tak naprawdę wszystko się przyda
Jakieś ubranko smoczek zabawkę
Najlepiej pieluszki, ubranka (body, śpioszki) lub kocyk, może być też gryzak, zabawka sensoryczna lub zestaw do kąpieli
Ja bardzo się cieszyłam z kocyków i ubranek (najlepiej 62). Dostaliśmy też karty kontrastowe, gryzaczki, grzechotki, reczniki. Ze wszystkiego korzystamy.
Ubranka , pieluchy , grzechotka , gryzak , pieluszki tetrowe/musinowe. etui na smoczek :)
Na baby shower możesz kupić praktyczny prezent, jak zestaw ubranek, miękki kocyk, zabawkę sensoryczną lub pieluszki bambusowe. To niedrogie, a jednocześnie przydatne rzeczy, które na pewno się sprawdzą.
Dobrym pomysłem będą ubranka bądź pieluszki muślinowe. Świetnym pomysłem jest też szumiś.
Książeczki kontrastowe, mata edukacyjna, baby gym, zawieszka do wózka. Ja określiłam jasno, że np potrzebuje szumisia. Warto pytać
Ja zawsze tez dokupuje jakaś słodkość dla mamy :)
Ja bym dała jakis voucher, wtedy mama by najlepiej wiedziała co kupić:D
Tak, miło jak mama też dostanie coś :) takiego tylko dla niej jako kobiety a nie mamy.
Rzadkim prezentem , a moim zdaniem przydatnym jest pościel dla dziecka. Ze śpiworka dziecko dość szybko wyrasta pościel często zmienia się. Ubranka , pieluszki , pampersy , skarpetki (bardzo cieszylam się kiedy dostawałam dla dziecka ) ;)