Mam pytanie, co stosowałyście na ząbkowanie.
Mojej małej camilla nie pomaga po konsultacji z pediatra mam zakupić dentinox ale czytałam że żele na lidokainie nie są dobre.
Polecam Dentosept A Mini w sprayu, bardzo wygodny w użyciu i daje uczucie jakby znieczulenia dzięki temu pomaga maluchowi od razu
u mnie się sprawdza. Pozdrawiam 🫶🏼
Dziękuję bardzo
już zamawiam
U nas tylko Dentinox pomaga. Stosujemy do 3 razy dziennie. Bez tego ani rusz…
Ja używałam Tantum Verde i to najlepiej nam pomagało.
O jejq serio wam coś pomaga?! Aż jestem w szoku bo my chyba każdą opcje przerobiliśmy i nic… Jedynie paracetamol w mega kryzysie. A tak po prostu przetrwaliśmy ten czas a najgorsze noce.
U moich dzieci pomagał wyłącznie dentinox. Inne maści kompletnie się nie sprawdzały. Standardowo ratowałam się np. chłodzonymi w lodówce gryzakami.
U mnie też nic nie pomagało tylko właśnie paracetamol jak była tragedia , jedyne co robiłam to mroziłam swoje mleko i wkładałam do tego smoczka z dziurkami co się owoce podaje i maluszek gryzł żeby dziąsełka nie bolały
Właśnie coś mi świtało że niedawno był taki wątek
Mi tego nie chciało wyszukać, nie widziałam że nie można zapytać o coś jeśli się tego nie znalazło
Nie chodzi o to że nie można zapytać. Regulamin mówi że nie powielamy wątków. Jest starszy gdzie jest wszystko napisane i zawsze można napisać też pytanie pod spodem a my będziemy dalej odpowiadać. Ale wszystko będzie w jednym miejscu. Gdyby każda z nas zakładała co tydzień taki wątek to nie miało by sensu
wystarczy wpisać w lupke słowo klucz i sprawdzać jakie są wątki
Jak wpiszesz w wyszukiwarce „ząbkowanie”, to wyskakuje kilka wyników ![]()
Dokładnie, najlepiej sprawdzić wcześniejsze wątki , żeby był tu porządek ![]()
Ja jak syn był bardzo marudny to dawałam paracetamol w syropie. Ale u nas bez większych sensacji te zęby idą, jeszcze 3 i 5 zostały tylko
my używaliśmy dentinox ![]()
tak tez właśnie myślałam ze gdzieś już czytałam właśnie o ząbkowaniu
To piszcie pod tamtym wątkiem ![]()
To ten by można usunąć aby powiadomienia nie przychodziły
Właśnie wysłałam prośbę do moderacji o usunięcie posta