u mnie brzuszek się zaokrąglał dość szybko więc nie było żadnych obaw a każdy zauważył , że nosze w sobie maleństwo ![]()
Jak każda kobieta w ciąży i ja czekałam na to jak zacznie mi rosnąć brzuszek. Może to wydać się dziwne, ale z utęsknieniem czekałam jak przestanę się mieścić w swoje ulubione spodnie.
ja w pierwszej ciąży na początku nie miałam dużego brzucha, jak byłam w 6 miesiącu nie wiedzieli u mnie w pracy, że jestem w ciąży, ale pod koniec brzuszek urósł mega, w drugiej ciąży już w pierwszym trymestrze miałam brzuch ciążowy
Ja jestem po pierwszej ciazy i mialam okropnie wielki brzuch…
ja mialam tez duzy i kazdy myslalze bedzie chlopiec a tu dziewczynka
ja podobnie jak ty miałam śmieszną piłeczkę;)
ja tez miałam spory brzuszek
Ja też porządnie zaokrągliłam się dopiero przy końcu ciąży. Najważniejsze, że Dzieciątko było zdrowe!
mi również poszło wszystko w brzuch, miałam taką ogromną piłkę z przodu, jak ktoś mnie widział z tyłu nie wiedział, że jestem w ciąży
lilka_28 ja tak samo miałam, tylko brzuszek jak piłeczka
u mnie też był brzuszek jak piłeczka
u mnie też jakoś później był dopiero widoczny
Ja cały czas mam takie dylematy, czy nie mam małego brzuszka.
Ja malego brzuszka nie mialam
u mnie też pod koniec ciąży szybko rósł brzuszek
Na początku ciąży tak jest że brzuszek jest bardzo mało widoczny ale wszystko sie odwraca i na końcu ciąży brzuszek już jest bardzo widoczny…![]()
ja miałam wielki brzuch
U mnie brzuch zaczął się zaokrąglać na początku 5 miesiąca ciąży :))
W zasadzie nie patrzyłam na swój brzuch przez pryzmat tego czy jest odpowiednio duży, tym bardziej nie porównywałam go z brzuchami innych mam, bo to nie na tym ma polegać…jak wiadomo każda ciąża jest indywidualna i indywidualnie przebiega.
Nawet nie powinno sie porównywać z innymi…