Czy polecicie jakiś bidon dla dziecka?

Mam zwykły bidon chyba z hm dla starszaka 4 lata . Dla młodszego ten bidon z rurka canpol :)

Co się wam sprawdza u starszaków? Głównie bidon będę zostawiać w szafce w przedszkolu, żeby mala miała wodę pod ręką jak wychodzi na spacer, czy idzie do domu. I raczej dla letniej wody, żeby trzymał temp przez cały dzień.

Do tej pory używaliśmy z canpola z obciążona słomka kubeczka/bidonu.

Chętnie poczytam polecajek - chciałabym coś sobie będzie trzymało temperaturę I nada się dla roczniaka. Przydałoby się już na spacery :) 

Te ze słomka z obciążnikiem są jedne z lepszych. Polecam 

Dokładnie te bidony ze słomką z obciążnikiem są jedne z lepszych. Mała może pić pod każdym kątem, więc idealnie się sprawdzają na spacerach 

To prawda moie ulubione w dodatku w przystępnej cenie 

Te bidony z canpol świetne są 

Mojej daję normanlie wodę w bidonie. Ale na dłuższe wyjścia jak wyjścia do lasu, prefereuję kubek termiczny ;)
Od siebie polecam zajrzeć sobie do smyka, w ostatnim czasie widziałam sporo promocji na bidony oraz butelki:
https://kodyrabatowe.naszemiasto.pl/kody-rabatowe/smyk
Zobacz sobie na kody rabatowe :)

Mam tez taki termos z canpol ale jeszcze nie testowalam

też mam te z słomka z obciążnikiem i bardzo polecam 

Koleżanka poleciła mi z beaby kubek termiczny ze słomką. On ma też uszka do trzymania. Miała może któraś z Was? 

Bbox jeśli dobrze kojarzę nie ma uszek chyba. Muszę to sprawdzić.

ja mam taki termos z canpol właśnie ze słomką i fajnie się sprawdza;)

To musi być ten termos bardzo bardzo przydatny☺️

Ja potrzebuje czegoś z uszkami żeby Mały sam mógł trzymać.

ta my tez mam z canpol ten kubek i się super sprawdza i długo trzyma temperaturę wody