Czym zachwyca się Wasze dziecko?

Drogie mamy, dzieci potrafią nas zaskoczyć, kiedy podczas poznawania świata, zachwycają się rzeczami, na które my nie zwracamy uwagi. Czym ostatnio zachwyciło się Wasze dziecko? Co było dla Was najbardziej zaskakującym obiektem, który zafascynował malucha? :)

Ostatnio gotująca się woda w przezroczystym czajniku i pralka, a tak ogólnie mały zachwyca się  na hasło piesek i oraz imię pieska, wpatrywanie się w pieska zawsze kończy się  ogromną radością ;) 

u mnie kręcąca się pralka:D

Ooo tak idąca pralka , to hit :) 

Wchodzenie do szuflady, przechodzący kotek, piesek, piloty , klawiatury, kuchenka , zmywarka   :) 

U nas klimatyzacja, podmuch ciepłego powietrza ją rozbawia. 

U nas kręcące się pranie w pralce zachwyca dzieci ;) 

Woda w czajniku ze światełkami 🤣

Oj tak zgadzam się wirującą pralka to coś co zachwyci każdego malucha nie wiem czemu ale moje maluchy zawsze tez lubiły odkurzacz chociaż masa dzieci sie go boi

U nas akurat to że jak wciśnie się przycisk w suszarce na pranie to zaświeca się światełko. Ostatnio mały prawie wszedł do środka żeby zobaczyć gdzie to się świeci hahaha za każdym razem tak jest. 

Pamiętam że jak córka miała jakieś 7-8 miesięcy to potrafiła się śmiać w głos jak jej starsze kuzynki skakały na trampolinie i za każdym razem jak potem  widziała że ktoś skacze to ją to zawsze cieszyło.

Haha macie rację pralka to hit. Ja uwielbiam w dzieciach , że zachwycają się takimi drobnymi rzeczami. 
Pamiętam jak mój syn zachwycał się „światełkami na niebie„ - czyli gwiazdami 

MojeM albo światełkami na choince, pierwsze świata i był taki zachwyt. 

Moje starsze dziecko jest zafascynowane paproszkami.  Przynosi mi je tak często i pilnuje żebym odłożyła i chowała ;p 

paproszki to nic innego jak przeróżne kuleczki z ubrań takie ” kotki „ 

Moją zachwyciło ostatnio jak widziała jak jakiś kotek skoczył z ziemi na balkon a z balkonu na parapet na parterze. Była pod wielkim wrazeniem jak ,,miał hopa zrobil" mówiła o tym do końca dnia

U mnie też wchodzenie do szafki rtv i chowanie się w niej :D sama się dziwię, że się tam mieści:D

U nas na szczęście ten etap wchozenia do szafek minal

logomama91 Cudownie! :)

Ra2nska To świetnie, że pieski wzbudzają w maluchu tyle radości! 

MamaEm Dzieci udowadniają, że wszystkim można się zachwycać :)

MojeM To musiały być piękne momenty :)