Dołącz do Mam Testerek! (styczeń 2026)

Drogie mamy, rozpoczął się styczeń i pojawił się nowy zestaw do wygrania! Żeby przetestować nasze produkty bądź aktywna na forum i dziel się swoimi doświadczeniami. Wybierzemy 20 najbardziej pomocnych użytkowniczek forum :heart:

W tym miesiącu czeka na Ciebie NOWOŚĆ - aspirator do nosa Noseo i utradelikatne chusteczki bambusowe :heart_eyes:

https://canpolbabies.com/dolacz-do-mam-testerek?_gl=11mj9184_upMQ…_gs*MQ…&gbraid=0AAAAADNBDaTdh1Es3m-4Eqjv-wvRk5Rty

Jak Wam się podobają nowe nagrody? :smiling_face_with_three_hearts:

21 polubień

Świetny zestaw :star_struck: zbawienie przy katarku :face_holding_back_tears:

4 polubienia

Super nagroda napewno kazdej mamie sie przyda ktora zmaga sie z katarem u dziecka :wink:

4 polubienia

Znowu nowość do testowania :heart_eyes: zdecydowanie super nagroda! - chociaż mam nadzieję i życzę tego wszystkim mamom aby nie musiały aż tak często korzystać z aspiratora :heart:

5 polubień

Cudowny zestaw :smiling_face_with_three_hearts: sezon gilowy w pełni a taki aspirator to must have w każdym dom z dzieckiem! I dla najmłodszych i ciut starszych 🩷

1 polubienie

Ekstra zestaw, na tę porę roku przydatny w 100%

Zestaw bardzo fajny, jestem ciekawa tego aspiratora a te chusteczki/ręczniczki znamy bardzo dobrze są super :heart: bardzo wielozadaniowy produkt nie tylko dla dziecka ale też dla mamy :blush:

Marzenie​:heart_eyes: w końcu odkurzacz służyłby tylko do odkurzania :smiley: myślę, że niejednej z nas czasem brakowało aspiratora na wyjeździe :slight_smile: taki bez problemu można brać w każdą podróż :wink:

Super produkt do testów! Chociaż życzę wszystkim rodzicom by był jak najmniej używany :joy::joy:

Świetna nagroda :blush: Dużo podróżujemy, więc aspirator ładowany na kabel USB to byłaby dla nas mega wygodna opcja — nie trzeba pilnować baterii ani szukać gniazdka.

Mały, poręczny, łatwy do spakowania i zawsze gotowy do użycia, więc idealnie sprawdziłby się u nas zarówno w domu, jak i w podróży :house_with_garden::airplane::red_car:

Nagroda super :raised_hands: szczerze się przyznam że nigdy żadnego aspiratora nie miałam kupione , bałam się że coś nim zrobię dziecku . Ale dziewczyny przekonały mnie , że jest zupełnie bezpieczny :smiling_face::smiling_face: fajnie było by przetestować waszą nowość i sprawdzić jak to rzeczywiście działa w praktyce :smiling_face:

2 polubienia

Mam bardzo podobnie, też sie boje aspiratorów, że zrobię krzywdę a katarek do odkurzacza to już w ogóle jest dla mnie jak narzędzie tortur :see_no_evil:

1 polubienie

Nie zaskoczyliście nas bo “wiedźmy” z forum już to przewidziały :grinning::smiley:

A tak serio to bardzo się cieszę! Cieszę się, ze nie tylko wprowadzacie nowe produkty na rynek i się tak rozwijacie, ale też że dajecie nam co miesiąc taką szansę, szanse na takie testowanie, to dla nas duży przywilej także ukłon w waszą stronę :grinning: a aspirator - petarda! :heart:

1 polubienie

Idealny czas na testy aspiratora !
Mnie meeeega przekonuja te wspomiane melodyjki ! I moce ssania . Swietna nagroda :heart:

Zestaw idealny przy maluchu i w sezonie zimowym :blush:

1 polubienie

@Wesola95 ma rację. Dziewczyny to przewidziały hahaha.
@CanpolBabies_Redakcja lecicie z nowościami i super tak trzymać :muscle::muscle: cudownie też że dajecie możliwość testowania tych wspaniałych nowości

1 polubienie

Kolejny świetnie zapowiadający się sprzęt :star_struck: Jestem go.mega ciekawa jak pewnie większość Mam tutaj :heart:

No nie byłabym sobą gdyby z okazji ogłoszenia co nowego do testów czegoś nie stworzyła😅

12 polubień

Idealnie pasuje do tej nagrody :grin:

Ale super nowości do testowania :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: jestem mega ciekawa testów , idealny na tę porę