Dołącz do Mam Testerek we wrześniu!

Drogie mamy, rozpoczął się wrzesień i pojawił się nowy zestaw do wygrania! Żeby przetestować nasze produkty bądź aktywna na forum i dziel się swoimi doświadczeniami. Wybierzemy 20 najbardziej pomocnych użytkowniczek forum :heart:

W tym miesiącu czeka na Ciebie zestaw do pielęgnacji maluszka: chusteczki nawilżane dla niemowląt i dzieci (99% wody), suche chusteczki bambusowe, woreczki zapachowe na zużyte pieluszki, wielofunkcyjne podkłady higieniczne 90x60cm i 60x60cm, elektroniczny aspirator do nosa, elektroniczny termometr, szczotkę oraz grzebień z miękkim, naturalnym włosiem.

Poznaj te produkty na: https://canpolbabies.com/c/pielegnacja
Mamy nadzieję, że nasz zestaw pielęgnacyjny się Wam podoba :smiling_face_with_three_hearts:

19 polubień

Super zestaw :heart: jestem bardzo ciekawa tego aspiratora do nosa. Teraz mamy zwykły i tylko mąż go używa :crazy_face:

3 polubienia

Super zestaw również jestem ciekawa tego aspiratora, przy pierwszym dziecku wgl tego nie używałam

2 polubienia

Ja jestem ciekawa chusteczek nawilżanych bo nie.mialam nigdy od Canpol i termometra bo widzę że jest bezdotykowy. Podkladom i chusteczkom bambusowym jestem wierna :smiling_face::smiling_face::grin: podklady super sprawdzają się nie tylko przy maluszku ale i przy większym dziecku kiedy uczy się nie siusiać w pampersa. Podkład zawsze jest na foteliku :smiley::smiley:

2 polubienia

Ale super :smiling_face: jestem ciekawa tych chusteczek i termometru

2 polubienia

Super zestaw, chętnie bym przetestowała :heart_eyes::heart:

2 polubienia

Właśnie dowiedziałam się, że Canpol Babies ma takie super wydarzenia, chętnie wezmę udział. :slight_smile: Jestem bardzo ciekawa termometru i szczotki, ponieważ są to produkty, które są trudne do wyboru. Nie wiem czy na rynku jest już szczotka z wystarczająco miękkim włosiem dla noworodka. Liczę, że ta z Canpol babies spełni moje oczekiwania :smiley:

2 polubienia

Cały zestaw wygląda bardzo ciekawie. Interesuje mnie aspirator do noska, wygląda na bardzo stabilny i łatwy w zastosowaniu. Pozostałych produktów również jestem ciekawa i chętnie bym je przetestowała razem z moim synkiem.:+1::+1:

1 polubienie

Cały zestaw wygląda super!
Podkłady są mega chłonne i niezastąpione przy moim 4 miesięcznym bobasku. Chętnie sprawdziłabym ten aspirator do noska :slight_smile:

1 polubienie

Ciekawa jestem aspiratora do noska. Mielismy przy corce nosibo, ale wiecej bylo w tym marketingu niz rzeczywistego odciagania.
Chusteczki juz kupilam i sa super nawet przy kilkulatku :smiling_face:

1 polubienie

Super zestaw :slight_smile: bardzo fajne produkty przeznaczono do testów :slight_smile:

Podkłady uwielbiam teraz chodzimy na basen i takie jednorazowe super się przydają by przebrać malucha. Ciekawi mnie też aspirator bo posiadamy jeden ale to jest gigantyczne urządzenie a szukamy czegoś co będzie się też sprawdzało poza domem, na wyjazdy czy do dziadków

2 polubienia

Super zestaw! A termometr i aspirator idealnie nada się na testy na nadchodzący jesienny sezon😖

2 polubienia

Wow ale świetny zestaw! Ja jestem ciekawa tych mokrych chusteczek.

Ja jestem tu nowa i dopiero będę miała okazję po urodzeniu przetestować te produkty ale koleżanka bardzo je poleca. Jeszcze miesiąc oczekiwania przede mną.

1 polubienie

Ja też mam zwykły, bo nie mogłam przed porodem zdecydować się na żaden inny :rofl: i tak już 7 miesięcy się decyduję i dalej odciągam zwykłym :rofl::rofl:

1 polubienie

U nas podkłady jednorazowe super sprawdzają się jak gdzieś jedziemy, żeby dać na przewijak. Nie używam wtedy wielorazowego, żeby nie przenosić bakterii z przewijaka do torby/wózka czy gdziekolwiek. Przewijam dziecko i podkład ładuje z pielucha w koszu

1 polubienie

Chusteczki bambusowe sa naj, ultra delikatnie do podrażnionego noska :hugs::hugs:

Termometru takiego nie mamy , a chętnie bym testowała nawet na sobie :thinking::thinking:

Podkłady są rewelacyjne , zabieram je na wyjazdy i na nich wszędzie pupencje przebieram :sweat_smile:

Pakiet baardzo praktyczny i pomyślany dla naszych pociech oraz ich rodziców :smiling_face::smiling_face:

3 polubienia

Pierwszy raz widzę takie chusteczki, chętnie wypróbujemy. Choć moja córcia najbardziej lubi wacik umoczony w ciepłej wodzie, bo większość chusteczek które mieliśmy uczulają :frowning: aspiratorek super sprawa :slight_smile:

1 polubienie

Do szpitala polecam te podkłady z canpola oraz ich podpaski poporodowe i podkłady poporodowe :wink:

2 polubienia