Dostawka do łóżka

Cześć dziewczyny,

aktualnie rozglądam się za dostawką i czy któraś może podzielić się dobrą radą, którą dostawkę wybrać? Zastanawiam się pomiędzy dostawką na kółkach z funkcją kołyski firmy Lionelo a dostawka drewniana z opuszczanymi szczebelkami z boku, również jeżdżącą.

Dajcie znać, której używałyście i z której byłyście zadowolone. :blush:

@Karolina2002 jest już taki temat na forum

Polecam lupke do przeglądania, czy dany temat już się nie powtórzył i go odświeżyć.

6 polubień

Mieliśmy lionelo - mega spoko

Dokładnie tam dużo było polecajek, i gdzieś w psoagch ostatnio też się przewijały informacje o dostawkach

1 polubienie

Ja wybrałam z Chicco i jestem zadowolona :slight_smile:

Widzę jesteś nowa na forum , wpisuj zawsze w lupkę jak czegoś chcesz się dowiedzieć jak ci temat nie wyskakuje wtedy pisz nowy post :wink: bo będzie za duży balagan i milion takich samych tematów.

5 polubień

Dokladnie i tak cos ostatnio duze zamieszanie na tym forum :sweat_smile:

na poprzednim watku w temacie dostawek jest bardzo duzo cennych informacji i warto tam zerknac. myśle ze wtedy ulatwi Ci wybór.

1 polubienie

Oj tak też to zauważyłam :smile:

1 polubienie

Myślę że nie każdy jest wciąż przyzwyczajony do nowego wyglądu stąd dublowanie :slight_smile:

Niektórzy nowi też nie wiedzą o tym że trzeba w lupke wpisywać . Ja jak tu zaczęłam pisać po raz pierwszy też nie wiedziałam dziewczyny mnie nakierowały i teraz już wiem jak czegoś chcę się poradzić najpierw wpisuję w lupke i później piszę w razie w jak nie ma takiego zapytania wcześniej.

1 polubienie

U nas takze ta z Chicco sie sprawdziła. Polecam!

Ja to jeszcze żadnego watka nowe nawet nie rozpoczęłam już jest tyle ciekawych tematów że zawsze na wszystko odnajduje odpowiedz póki co :blush:

Chicco jest jednak u mnie też na topie

Ja chyba ze trzy bo potrzebowałam porady :smiling_face_with_three_hearts: zawsze można się czymś zainspirować. Ktoś coś fajnego podpowie :blush:

1 polubienie

Tak to prawda jak nie ma spamu pod wątkiem to całkiem miło się czyta :blush:

@Kiidsweet

kochana prosze tez zwracaj uwage na sposob odpowiedzi i nie jest to zlosliwe po prostu ciezko nieraz ten haos /spam nadrobic. osttanio byl poruszany temat , że spam się Tworzy i naprawdę mozna wpis edytowac odpowiadajac zbiorczo w jednym i oznaczajac wszystkich po kolei ktorym mamy cos do powiedzenia. dbajmy o swoj komfort czytania. po bocy zaaktuwalixowalo mi conajmniej kolo 10 watkow gdzie jest po 2-3 odpowiedzi co można zrobic w jednej. starajmy sie o porządek :heart:

1 polubienie

Wieczorem odpowiedziałam na większość postów nie robiłam tego ostatniego dnia aby nie dołączać do tego wyścigu nacdzien ostatni . Zdarza sie że są dwie odpowiedzi jedna pod drugą i to od ,starych dziewczyn , a w tym poście tego nawet nie zrobiłam odpowiedziałam na pytania odnośnie do mnie nie przystępując do wyścigu który był dzień wcześniej

1 polubienie

@Kiidsweet

akurat pod tym watkiem nie.
to juz nie chodzi o to czy stare czy nowe osoby.
dla mnie nie ma znaczenia kiedy odpowiadasz i w ilu watkach czy jak duze odpowiedzi, tylko i wyłącznie mi chodzilo ze w kilku watkach bylo po 2-3 odp jedna pod druga a mozna bylo to w jednej zrobić i oznaczyc
po prostu jak kazda przypilnuje siebie to będzie to czytelniejsze dla kazdej. nie robmy sobie bałaganu.
same sobie robimy spam a pozniej narzekanie ze dużo tego

Fajnie i miło, że się odnosisz do wszystkiego, tylko chodzi o to aby połączyć odpowiedzi w jednym poście bo wtedy łatwiej wszystkim śledzić dyskusję :slightly_smiling_face:a skoro nie tylko jedna osoba to zauważyła to jest coś na rzeczy, tylko tyle, nie odbieraj tego jako atak na Twoją osobę bo absolutnie nie o to chodzi.
A co do wyścigu, ja nic tu takiego nie zauważyłam, po prostu lepiej i przejrzyściej czyta się jak sa porządki w wątku :wink:

1 polubienie