Dziewczyny prezent na dzień ojca od Waszych dzieci I czy swoim coś kupujecie?
Córka jest na tyle duża że sama coś dla taty ogarnie. A mój tata stał się od niedawna koneserem piwa haha lubi próbować jakieś nowe ,,nie zwykłe,, piwa więc zakupiłam mu 4 takie inne napewno będzie zadowolony. U nas nie robimy sobie jakiś dużych prezentów jest to zazwyczaj upominek. Chociaż za te piwa zapłaciłam prawie 50 zł ;) ;)
Teściowi prawdopodobnie jakąś butelkę, a od naszej córci robię mała niespodziankę mężowi. Pierwszy dzień taty to uhonorujemy to skórzana biżuteria z celebrytką z imieniem i datą urodzenia córeczki
Teściowi butla mojemu tacie koszulka a mezowi jeszcze nie mam pomyslu
mężowi od córki kupuje zawieszkę do kluczy i czekoladki a dla swojego taty zestaw wierteł bo ostatnio mówił że chciałby nowy sobie kupić
Razem z dziećmi wywołaliśmy rodzinne zdjęcia. Sporo takich , na których jest mąż z dziećmi. Taki ich albumik. A sam album robiły moje dzieci. Kolorowały , przykleiły kartki, robiły jakieś ozdoby i je przyklejały. Album wygląda specyficznie ;) ale według mnie jest piękny i wyjątkowy.
Do tego upieczemy z dziećmi ciastka
mąż dostanie coś słodkiego , a tacie jeszcze nie wiem co kupię ;)
Myślę, że tatuś dostanie zawieszkę do auta ze zdjęciem i grawerem. Co do teścia to nie będę oryginalna, też pewnie dostanie jakąś whisky i tyle ;)
Co chwile jakaś okazja już nie mam pomyslow :p
Nasza córka jest za malutka by coś zrobić sama. Ale ja chcę przygotować dla męża grafikę ze zdjęć.
Ja ostaio właśnie dawałam takie gadżety do auta
Annnna z takiej grafiki z pewnością się ucieszy. Jak moje dzieci były malutkie to zamawiałam przez internet taką mini książeczkę ze zdjęciami chyba A5
Każde zdjęcie można było wyrwać jak widokówkę. Teraz na tyle tych zdjęć dzieci malują jakieś obrazki
ja już nie mam pomysłów co do prezentu, kubki szklanki już ma. myślałam bardziej nad jakimś brylokiem coś w tym stylu
Robili w przedszkolu pędzle dla ojców :)
Ja kupiłam dwie polówki na lato i zadowolenie bylo, praktyczny prezent;)