Cześć dziewczyny. Rozmyślam już nad prezentem na dzień taty
szukam czegoś dla mojego męża od dzieci
zawsze wybieram jakieś personalizowane gadżety , kubek ze zdjęciem męża i dzieci , breloczek , mini album itp. Teraz zastanawiam się nad tegorocznym prezentem. Może macie jakieś pomysły , ciekawe gadżety ? Przed chwilą znalazłam np. miarkę
taką wysuwaną z personalizacją dla tatusia od dzieci ![]()
Chętnie popatrze na wasze inspiracje ![]()
Chętnie poczytam jakie macie pomysły! Ja mam zamiar kupić jakieś bodziaki z napisem nasz pierwszy dzień taty i nie wiem co jeszcze do tego dokupić.
kupiłam na insta ksiazeczke : peppa i tata - beda sobie czytac ![]()
Chętnie podejrzę wasze inspiracje
mój synek na pewno będzie robił jakąś laurkę dla taty ![]()
Laurka to też super pomysł! Widziałam takie specjalne płytki do zrobienia odcisku rączki lub stopki
I nas córka zamawia breloczek do kluczy w kształcie motocykla z imionami bo akurat mąż w kluczykach od motocykla ma tylko takie kółeczko
Przed chwilą znalazłam możliwość kupna obrazu - imiona dzieci , data i faza księżyca . Ciekawie to wygląda ![]()
laurka taka od serca na pewno sprawi najwiecej radości .
taki odcisk to tez super pomysł, pamiątka na cale życie
![]()
A obraz na ścianę zdjęcie taty z dzieckiem? Albo teraz też są takie lampeczki ze zdjęciem na takim plastiku- wg mnie też fajna rzecz.
O super pomysł
może być ciekawy prezentem
Sinsay ma fajną kolekcję na dzień ojca. Sa fartuszki, kubki, koszulki itp.
Tak ja właśnie o czymś takim myślałam
Laurka to coś najpiękniejszego , od serca ![]()
a może takie serduszko do auta z Waszym zdjęciem do powieszenia na lusterko
ja kupiłam magiczny kubek, co pod wpływem temperatury zmienia kolor i jest tam zdjęcie
Oo fajne, chyba też kupię coś takiego, żeby się kojarzyło mężowi, że to był jego pierwszy dzień ojca ![]()
Nasz pierwszy dzień taty przed nami! Zamówiłam koszulkę, body i kubek ![]()