Elektroliza/elektrodepilacja

Hej :raising_hand_woman:
Czy któraś z was korzystała kiedyś z zabiegu elektrodepilacji i może opowiedzieć o skuteczności i przebiegu zabiegu? Jestem po depilacji laserowej ze średnim skutkiem

Ja nie korzystałam , mam swój laser i tylko z takiego korzystałam

Ka rowniez nie korzystam. Mam w domu depilator laserowy pgilips lumea i kestem zadowolona.

Ja jak zwykle dowiaduje się na forum, że istnieją takie rzeczy. Nie wiedziałam że depilacja laserowa może się nie udać :pensive:

1 polubienie

Niestety przez moje jasne wlosy odrazu odpadam w przedbiegach. Bylam kiedys na konsultacji i pani odrazu powiedziala , ze laser dziala na pigment , czyli im ciemniejsze wloski tym lepiej i zabieg bedzie bardziej skuteczmy

1 polubienie

Ja tez mam swoj laser-mozna wypozyczyc i jesli nie jestes zadowolona ze skutkow mozna go zwrocic.
Elektrodepilacja jakos mnie odstrasza ze wzgledu na bol. Zwykly depilator tez byl dla mnie bardzo bolesny.

1 polubienie

Niestety co raz więcej głosów szysze, że się nie udało. To chyba zależy od hormonów :confused: u mnie lumea nie zrobiła nic, a laser usunął może 25% włosów po pełnym cyklu

1 polubienie

Masz w domu laser czy ipl?

Chciałam, ale ostatecznie się wystraszylam bolu i tego, że jednak to trochę trwa :sweat_smile:

A ja czytałam, że elektroliza nie boli bardziej niż laser. A laser jest znośny. Przy mniejszych partiach ciała używałam emli albo anesdermu i było git :slight_smile:

Mam Phillipsa Lumea 9000.
Nie bylam przekonana co do dzialania i przez 4miesiace wynajmowalam urzadzenie. A pozniej odkupilam od nich na preferencyjnych warunkach jak mi sie sprawdzil.

Ja mam takie włoski że w zasadzie gole raz na dwa tygodnie :rofl::rofl: więc nie muszę ale kiedyś chyba był już podobny post coś mi się kojarzy

Też coś kojarzę, bo nawet pamiętam , że wstawiałam zdjęcie jaki mam laser :see_no_evil: ogólnie to nie jest bolesne, nie ma się czego bać

U mnie depilacja laserowa sprawdziła się w 100%

Ja skusilam się na depilcje laserową ale tylko łydek. Mam ciemne włoski także u mnie efekt widoczny - a nie dokonczylam zaniegów bo podejrzewalam ciaże.
Na pewno jak juz będę mogla - pojde znowu. I zdecyduje się jeszcze na pachy

1 polubienie

Ja wykonałam 6 zabiegów laserem diodowym ( troszkę jest odczucie szczypania ) warto mam spokój z owłosieniem od 3 lat. Osobiście byłam w Viclinic bardzo fajna Pani kosmetolog w Kielcach

Wow, a gdzie można wypożyczyć? :wink:

2 polubienia

Super sprawa! :slight_smile: dziękuję :heart: muszę rozważyć kiedy będzie najlepiej :slight_smile: