Hej ![]()
Czy któraś z was korzystała kiedyś z zabiegu elektrodepilacji i może opowiedzieć o skuteczności i przebiegu zabiegu? Jestem po depilacji laserowej ze średnim skutkiem
Ja nie korzystałam , mam swój laser i tylko z takiego korzystałam
Ka rowniez nie korzystam. Mam w domu depilator laserowy pgilips lumea i kestem zadowolona.
Ja jak zwykle dowiaduje się na forum, że istnieją takie rzeczy. Nie wiedziałam że depilacja laserowa może się nie udać ![]()
Niestety przez moje jasne wlosy odrazu odpadam w przedbiegach. Bylam kiedys na konsultacji i pani odrazu powiedziala , ze laser dziala na pigment , czyli im ciemniejsze wloski tym lepiej i zabieg bedzie bardziej skuteczmy
Ja tez mam swoj laser-mozna wypozyczyc i jesli nie jestes zadowolona ze skutkow mozna go zwrocic.
Elektrodepilacja jakos mnie odstrasza ze wzgledu na bol. Zwykly depilator tez byl dla mnie bardzo bolesny.
Niestety co raz więcej głosów szysze, że się nie udało. To chyba zależy od hormonów
u mnie lumea nie zrobiła nic, a laser usunął może 25% włosów po pełnym cyklu
Masz w domu laser czy ipl?
Chciałam, ale ostatecznie się wystraszylam bolu i tego, że jednak to trochę trwa ![]()
A ja czytałam, że elektroliza nie boli bardziej niż laser. A laser jest znośny. Przy mniejszych partiach ciała używałam emli albo anesdermu i było git ![]()
Mam Phillipsa Lumea 9000.
Nie bylam przekonana co do dzialania i przez 4miesiace wynajmowalam urzadzenie. A pozniej odkupilam od nich na preferencyjnych warunkach jak mi sie sprawdzil.
Ja mam takie włoski że w zasadzie gole raz na dwa tygodnie ![]()
więc nie muszę ale kiedyś chyba był już podobny post coś mi się kojarzy
Też coś kojarzę, bo nawet pamiętam , że wstawiałam zdjęcie jaki mam laser
ogólnie to nie jest bolesne, nie ma się czego bać
U mnie depilacja laserowa sprawdziła się w 100%
Ja skusilam się na depilcje laserową ale tylko łydek. Mam ciemne włoski także u mnie efekt widoczny - a nie dokonczylam zaniegów bo podejrzewalam ciaże.
Na pewno jak juz będę mogla - pojde znowu. I zdecyduje się jeszcze na pachy
Ja wykonałam 6 zabiegów laserem diodowym ( troszkę jest odczucie szczypania ) warto mam spokój z owłosieniem od 3 lat. Osobiście byłam w Viclinic bardzo fajna Pani kosmetolog w Kielcach
Wow, a gdzie można wypożyczyć? ![]()
Super sprawa!
dziękuję
muszę rozważyć kiedy będzie najlepiej ![]()