Film edukacyjny o przyczynach, objawach i sposobach na kolkę niemowlęcą

Drogie Mamy,

zachęcamy Was do obejrzenia naszego filmiku edukacyjnego, w którym przedstawiamy sposoby łagodzenia objawów kolki niemowlęcej. Mówimy również o przyczynach i objawach kolki u dzieci.

PS. Obserwujcie nasz fanpage na Facebooku. Już niebawem wystartujemy z konkursem, gdzie będzie można wygrać butelki Haberman w nowych wzorach!

Pozdrawiamy,
zespół mam z Canpolu

Bardzo ciekawy i pomocny film edukacyjny, na pewno skorzystam ze wszystkich rad i nauczę się masażu brzuszka maluszka :slight_smile:
Wasz profil na Facebooku obserwuję regularnie oraz mam zaznaczoną opcję, aby Wasze posty wyświetlały się w pierwszej kolejności :slight_smile:
Butelka jest cudowna, wybawienie dla mam, których dzieci cierpią na kolki, chętnie weźmiemy udział w konkursie :wink:

Filmik super ! Na pewno masaż brzuszka to ciekawa propozycja bo zazwyczaj przynosi efekt.
Co do fanpage regularnie zaglądam i lubię go buteleczki habermann super ! Najbardziej podoba mi się ta z latarnią morską :heart: jest boska ta butelka :heart:

Swietna inicjatywa z tymi edukacyjnymi filmikami, zawsze warto poszerzac swoja wiedze, albo ja chociaz odswiezyc. Fajnie, ze wspieracie Mamy nie tylko swoimi produktami ale i poprzez edukacje.

Fajne były te serie filmików edukacyjnych no i ten też jest super jestem tego samego zdania fajnie poszerzać wiedzę bądź ja odświeżac.

Mnie też się podobają filmiki edukacyjne. Interesowałby mnie filmik dot podnoszenia dziecka i poprawnej pielęgnacji - instruktaż wykonany lub/i skonsultowany z fizjoterapeutą - podobno podnoszone dziecka z płaskiej powierzchni do “odbicia” źle wpływa na jego napięcie mięśniowe

Warto oglądać tego typu filmy. Można się z nich wiele dowiedzieć. Niestety , ale problem kolek u maluszków jest częsty i warto jak najwięcej się dowiedzieć na ten temat. 

Warto oglądać tego typu filmy. Można się z nich wiele dowiedzieć. Niestety , ale problem kolek u maluszków jest częsty i warto jak najwięcej się dowiedzieć na ten temat. 

u nas córka miała, ale żadnego sprawdzanego rozwiązania nie był, przychodziła godzina i przechodziło 

Dokładnie warto wiedzieć jak najwięcej i wszystkie sposoby próbować może akurat coś choć trochę przyniesie ulgę 

Oo super, przed narodzinami odświeżę swoja wiedze - a czy ta na filmiku zgromadzona wiedza rozni sie od tej najaktualniejszej? :) kilka lat różnicy robi tez swoje :) 

Mama Wojtusia moja córka tak miała , że kolka zawsze o tej samej godzinie. 21 i się zaczynało…

Mama słoneczka o tak kilka lat różnicy i trzeba uczyć się od nowa wytycznych hihi. Warto wiedzieć co i jak ale jednak też zaufać trochę swojemu instynktowi 

Karoliga to prawda - czasem instynkt uczy więcej niż cokolwiek innego