Grudniowe promocje w Canpol Babies!

Drogie mamy, w grudniu czeka na Was promocja na zabawki BabiesBoo i maty edukacyjne :heart_eyes: :heart: Nasze maty i zabawki to idealny prezent pod choinkę dla najmłodszych :heart_eyes: :gift: Obniżone ceny obowiązują do Świąt lub do wyczerpania zapasów.

Wszystkie produkty objęte promocją znajdziecie tutaj: https://canpolbabies.com/c/promocje

Czy coś wpadnie do Waszego koszyka? :smiling_face_with_three_hearts:

15 polubień

Super promocje idealne na zbliżające się święta ! Kolekcja przeurocza

Super wiadomości :smiling_face: u nas napewno kilka zabawek wpadnie, w rodzinie mamy sporo maluszków

te pandzioszki i leniwce są bardzo kuszące 🫶🏼

Moja sąsiadka zza płotu ma termin na 3 tyg po mnie - a gdyby tak zrobić jej mały prezencik ? :grinning: to chyba dobra okazja 🫶🏼

Ooo książeczka z liskiem za 19 zł. Bardzo dobra cena

przy tylu promocjach co chwile i przez ten grudzien mozna zbankrutować :rofl:
ta książeczka z szeleszczącymi stronami i pozostałe takie fajne wrażenie robią na zywo :heart_eyes:

Super idealne na prezent :wink:

I problem z prezentem dla maluszka się roziązał :face_with_hand_over_mouth: super promocje!

Cudna wiadomosc :star_struck: @CanpolBabies_Redakcja czy jest szansa ze przed swietami bedzie dostepna jeszcze Mata edukacyjna Tummy Time?

O jak super :heart::blue_heart:
Zabawki BabiesBoo są przecudne :heart:
Mata też swietna!.

Panda i leniwiec to non stop u nas topka w zabawkach! Super promki , idealne na święta :blush:

Te pandy i leniwce są prześliczne :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

Świetne są te zabawki. Wspaniałe są takie promocje, akurat jak trzeba kupić prezenty :grin:

Piękne są te wasze zabawki. Zawsze zabawki kontrastowe kojarzyły mi się z brzydkimi kostkami edukacyjnymi.

Masz rację ! Genialne ceny :slight_smile:

Super promocje . Matę kontrastową już od was mamy na mikołaja :smiling_face_with_three_hearts: teraz może jeszcze zdecydujemy się na karuzelę :smiling_face_with_three_hearts: super ceny :smiling_face_with_three_hearts:

Mega promocja! :heart_eyes: Na pewno skorzystam, bo akurat tuż przed świętami ma mi się urodzić siostrzenica, więc takie kontrastowe zabawki dla maluszka na pewno się przydadzą :smiling_face_with_three_hearts:

Woow ale fantastyczne ceny!
Ja się zastanawiam nad mata z babiesboo, ale mamy ta z listkami to chyba nie będę kupować następnej :relieved:

Ale mega promocja ! :heart_eyes: akurat będę mogła coś kupić dla siostrzenicy

1 polubienie

Dziękuję :heart: Akurat przed świętami idziemy w odwiedziny do maluszka mojej przyjaciółki i z pewnością wybiorę coś z waszej oferty na prezent :blush: