Na jakie gryzaki się zdecydowałyście ? Jest tyle dostępnych i pytanie który najlepszy jak i również zabawki rozwojowe - które wybrać
U nas sprawdziły się wszelkie gryzaki wodne z Canpol, mieliśmy truskawkę, sowę, serduszko, autko. Teraz zamówiłam drewniany. Z Mombella grzybek, ośmiorniczka. Mój syn lubi taki gryzak/szczoteczkę z Rossmana, co się dostaje jak się dziecko urodzi za 1 gr
i jeszcze gryzak tubka z Ark
A zabawki to na pewno książeczki sensoryczne, piłeczki, baby gym z Ikea, pianinko z Fischer Price, kontrastowe z Canpol
Leniwiec to moja awaryjna zabawka, jak muszę obiad zrobić
Co so gryzaków u Nas przewinelo się wiele ale Synek najbardziej lubil wodne z Canpola i Slonika z Mombelli.
Zabaweczki kontrastiwe z Canpol - synek uwielbiala teraz córeczka już zaczyna sie interesować. Książeczki. Zawieszki. Panda. Leniwiec. Kostka - seria z BabiesBoo to jest hit nad hity ![]()
ka kupowalam rozne gryzaki, drewniane wodne itp. grzechotki tez roznie ale finalnie
starszemu najbardziej sprawdziła sie z grzechotek ta canpol
a z gryzakow grzybek mombella
mlodszy poki co zabawki kontrastowe z elementami szeleszczącymi mi glowa pandy canpol i grzybek mombella
Ja z gryzaków zamierzam kupić taki który ma różne struktury mniej więcej taki i ciekawa jestem jak się sprawdzi
Jesli chodzi o gryzaki to i nas najwiekszym hitem byl gryzak canpol z grzechotką , mamy w 2 kolorach
Karty sensoryczne , ktore tez maja na rogu taki element do gryzienia tez byly w ulubieńcach
@daga1271 u mnie tez mala sobie te szczoteczki upatrzyla na gryzaki
Mamy dokładnie ten i synkowi się podoba
To u mnie z gryzaków sprawdziła się zyrafka kauczukowa
![IMG_1647|478x499]
(upload://3y4jyfNUEPle1nFK6eIvPjVCEKS.jpeg)
Jeśli chodzi o zabawki rozwojowe to na pewno
książeczki czy karty kontrastowe.
mata wodna
kupiłam dokładnie ten na promocji w SMYK, dostałam też 3 gryzaki z LUU od koleżanki z pracy
myślę że te 4 sztuki na razie starczą, szczególnie że małej jeszcze nie ma haha
Nasze topki to :
Gryzaki :
- grzybek mombella
- wiewiórka mombella
- gryzaki giligums
Zabawki rozwojowe :
- wszelkiego rodzaju kontrasty
- Baby gym
- oball piłka z grzechotką
- Mata wodna
- Szeleściki z moms care
Do leżenia na brzuszku :
- pingwinek kiwaczek
- wańka wstanka
- Spinery
- Akwarium baby Einstein
- Kaczka Monika
Gryzaki,- grzybek mombella, żyrafka z kauczuku Sofie, kotek z wypustkami sensorycznymi z Luu ![]()
![]()
Zabawki rozwojowe najbardziej sprawdziły się - karty sensoryczne, kostka sensoryczna i taka glowa Pandy z Canpol
mają też przymocowane gryzaki więc to super takie dwa w jednym ![]()
No wszelkie książeczki kontrastowe też super sprawdzily nam się przy leżeniu na brzuszku ![]()
U nas na razie żyrafka Sophie, małpka z Mombella. Kontrastowy zestaw który mieliśmy do testów z Canpol jest top i piesek kontrastowy wałek z balibazoo ![]()
My polecamy gryzaki z marki campola
Oraz z firmy Gryzak Mombella Mushroom
Nam sie stwienie sprawdziły
Tą matę , garnuszek i arkę bardzo polecam
Dziewczyny, a propo gryzakow. Zwroccie uwage czy nie maja zadnych otworow…Na zajaczka kupilam synkowi ten ponizej i nie ogarnelam ze jest tam dziurka do ktorej wlal sie wrzatek. Po wyparzeniu dalam go synkowi i skonczylo sie SORem i poparzeniem raczki 2stopnia
najgorsze dwa tygodnie w moim zyciu ![]()
Kazdy gryzak smoczek teraz przelewam zimna woda ![]()
Mam takie same , ale ja zawsze po sterylizaji odkladam je na bok i daje im czas na ostygniecie .
Matko straszna tragedia , juz jest wszytsko dobrze ? Jak rączka ?
Dwa tygodnie sie goilo, ale teraz nie ma juz sladu. Na cale szczescie.
Przy corci nie mialam takiej wpadki, wiec nawet nie pomyslalam o tym… za to teraz to pierwsza rzecz ktora sprawdzam. ![]()
Dobrze, że wszystko dobrze się skończyło. Najgorsze to cierpienie dziecka ![]()
U nas sprawdził sie super gryzak z action. Z canpola gryzaki wodne. A z zabawek to ksiazeczki kontrastowe, miękkie książeczki, baby gym, tukan z Fisher Price to hit i ośmiornic ze smyka.
Dzieciaki to się jednak super goją. Współczuję bardzo.