Ikea kod 50 zł rabatu

Szukam kodu Ikea przychodziły na maila Ikea Family 50 zł przy zakupach za 150 może ktoś nie będzie korzystał i ma na oddanie, przyda się teraz przy meblowaniu pokoi

1 polubienie

1 polubienie

Pięknie dziękuję, materac dzięki Tobie kupiony o50 zł taniej, czy jeszcze ktoś może ma na oddanie kupon? To już bym zamówiła jej łóżko również 50 zł taniej :slight_smile:

1 polubienie

A dużo robisz zakupów w Ikei? Bo ja nie dostałam takiego kuponu, chociaz i tak mi nie potrzebny, ale zastanawiam się jak to rozsylali

Ten kod dostawało się tylko za zakupy za 150 zł ?

@Magdallenka0897 Ten kod jest do wykorzystania jesli zrobisz zakupy za 150 zl :slight_smile:
@daga1271 wlasnie rzadko :rofl:

Jak nie wykorzystam do 25 grudnia a będziesz nadal potrzebowała to Ci podeślę :wink:

@daga1271 nie wiem jaki jest klucz i komu rozsyłają a komu nie, ale mi wysłali po raz pierwszy :grinning: jesteś zapisana u nich do newslettera?:wink:

Zależy raczej mi na czasie więc jeśli ktoś ma jeszcze to chętnie przygarnę, bo w tym łóżku są 2 materace (jeden już kupione dzięki @ewelka8990,) jeszcze jeden materac i leżanka :slightly_smiling_face:

Rozumiem, dlatego napisalam, ze jak nadal bedziesz go potrzebować bo nigdzie nie dorwiesz to dla mnie żaden problem :grinning: ale jeszcze muszę się wstrzymać bo istnieje 30% szans, że sami go po prostu wykorzystamy :wink:

Rozumiem, zawsze trochę pierdółek do domu można kupić :slightly_smiling_face: może jeszcze się uda i ktoś będzie oddawał :slightly_smiling_face:

Ja nic nie będę kupować ale nie dostałam żadnego kodu

Nie jestem pewna ale chyba trzeba należeć do tego Ikea Family i w początku gryzienia chyba te kody przychodziły, mi przyszedł 8 grudnia

Dobre dobre. No moj nuestety już wykorzystany

No właśnie aż sprawdziłam u siebie i też nic nie mam. A kupowałam niedawno szafę dość drogą.

A jak można otrzymać ten kod rabatowy , bym oddała chętnie

1 polubienie

@Maja.zielonka oni wysyłali te kody na e-maila do wybranych klientów. Nie wiem jaki jest dokładny klucz który klient dostaje a który nie, ale ja np w tamtym roku dużo kupowałam w Ikea a nie dostałam, w tym roku mało kupowałam i dostalam, na pewno warto być zapisanym do newslettera :wink:

Ikea sama wysylala kody

Ok , to ja w tym roku nie kupowałam tam nic i nie dostałam żadnego kodu . Chociaż całkiem dobra promocja , mała kwota a tak duży rabat :blush:

Ty, nie jestem :smile: myślałam, że wystarczy mieć Ikea family :smile:

O dobrze wiedzieć że jest coś takiego bo niedługo jedziemy z mężem to założę Ikea family może jakiś rabat będzie :smiling_face: