Szukam kodu Ikea przychodziły na maila Ikea Family 50 zł przy zakupach za 150 może ktoś nie będzie korzystał i ma na oddanie, przyda się teraz przy meblowaniu pokoi
Pięknie dziękuję, materac dzięki Tobie kupiony o50 zł taniej, czy jeszcze ktoś może ma na oddanie kupon? To już bym zamówiła jej łóżko również 50 zł taniej ![]()
A dużo robisz zakupów w Ikei? Bo ja nie dostałam takiego kuponu, chociaz i tak mi nie potrzebny, ale zastanawiam się jak to rozsylali
Ten kod dostawało się tylko za zakupy za 150 zł ?
@Magdallenka0897 Ten kod jest do wykorzystania jesli zrobisz zakupy za 150 zl ![]()
@daga1271 wlasnie rzadko ![]()
Jak nie wykorzystam do 25 grudnia a będziesz nadal potrzebowała to Ci podeślę ![]()
@daga1271 nie wiem jaki jest klucz i komu rozsyłają a komu nie, ale mi wysłali po raz pierwszy
jesteś zapisana u nich do newslettera?![]()
Zależy raczej mi na czasie więc jeśli ktoś ma jeszcze to chętnie przygarnę, bo w tym łóżku są 2 materace (jeden już kupione dzięki @ewelka8990,) jeszcze jeden materac i leżanka ![]()
Rozumiem, dlatego napisalam, ze jak nadal bedziesz go potrzebować bo nigdzie nie dorwiesz to dla mnie żaden problem
ale jeszcze muszę się wstrzymać bo istnieje 30% szans, że sami go po prostu wykorzystamy ![]()
Rozumiem, zawsze trochę pierdółek do domu można kupić
może jeszcze się uda i ktoś będzie oddawał ![]()
Ja nic nie będę kupować ale nie dostałam żadnego kodu
Nie jestem pewna ale chyba trzeba należeć do tego Ikea Family i w początku gryzienia chyba te kody przychodziły, mi przyszedł 8 grudnia
Dobre dobre. No moj nuestety już wykorzystany
No właśnie aż sprawdziłam u siebie i też nic nie mam. A kupowałam niedawno szafę dość drogą.
A jak można otrzymać ten kod rabatowy , bym oddała chętnie
@Maja.zielonka oni wysyłali te kody na e-maila do wybranych klientów. Nie wiem jaki jest dokładny klucz który klient dostaje a który nie, ale ja np w tamtym roku dużo kupowałam w Ikea a nie dostałam, w tym roku mało kupowałam i dostalam, na pewno warto być zapisanym do newslettera ![]()
Ikea sama wysylala kody
Ok , to ja w tym roku nie kupowałam tam nic i nie dostałam żadnego kodu . Chociaż całkiem dobra promocja , mała kwota a tak duży rabat ![]()
Ty, nie jestem
myślałam, że wystarczy mieć Ikea family ![]()
O dobrze wiedzieć że jest coś takiego bo niedługo jedziemy z mężem to założę Ikea family może jakiś rabat będzie ![]()