Może ktos wstawiał sobie implant zęba? Czy wstawienie implantu jest bolesne? Czy możecie może zarekomendować gabinet w Gdańsku?
Niestety nie jestem z okolic Gdańska i nie pomogę.
Implantów także nigdy nie wstawiałam.
Moja mama wstawiala i nie było jakieś bardzo bolesne . Jest zadowolona bardzo lecz jest to dość kosztowne . Ona robiła to w gabinecie dentcal - znajduje się to we wrzeszczu koło gokf
Jeśli chodzi o ból to wprawiają implanty nawet w całkowitej narkozie więc o to się nie obawiaj. Z pewnością koszty są duże
Nie wstawiałam nigdy implantów także nie wiem i nie pomogę.
Ja tylko słyszałam że jednak bezbolesne to nie jest
Może i założenie w narkozie, jednak po tym jak znieczulenie przestanie działać to na pewno bol niesamowity.
Wiadomo ze nie bezbolesne , ale każda tu przechodzi przez poród wiec gorzej być nie może xD . Zrrszta myśle ze lekarz napewno przepisze coś zielonego przeciwbolowego
Na pewno nie jest bezbolesne ale na pewno jest wykonywabe pod znieczuleniem :)
Najlepiej popatrz na znany lekarz albo po prostu na opinie na Googlach i znajdziesz coś odpowiedniego
No tak tak nikt na żywca raczej takich rzeczy nie robi
Ja nigdy nie miałam wstawianych takich implantów, wiec się wypowiedzieć nie moge na ten temat..
No właśnie, pewnie jak narkoza zejdzie, to dopiero zacznie się jazda:D
Ja nigdy nie miałam. Też jestem czy ciekawa jak to wygląda i jaki koszt.
Poki co pozostaje mi Mycie zębów. Mam nadzieję, że nie będę musiała się w przyszłości orientować w tym temacie.
Ja też nie miałam wykonane takiego zabiegu i nie wiem czy boli ale tak jak dziewczyny piszą pewnie dostaje się znieczulenie a później zalecenia co robić w przypadku dużego bólu
Chyba nie każda klinika robi pod narkozą są takie co robią po prostu przy miejscowym ale dużo zależy od miejsca , lekarza i przede wszystkim ilości tez słyszałam że są takie co ci wkręcają śrubę i dają taki sztyft jakby na jakiś czas a są takie kliniki które robią gotowy implant na miejscu musisz wybrać odpowiednie dla siebie miejsce
Kuzynka ma i nie mówiła o jakimś turbo bólu. Na szczęście można było zapłacić na raty
ja mam implant na śrubie robiłam jakieś 2 lata temu ale w okolicach Warszawy. Nie jest to bolesne tylko w początkach nieprzyjemne
A długo trwa założenie takiego implanta z ciekawości ?
Oj mam dreszcze na sama myśl bo bardzo jestem wrażliwa na bol.