We wtorek mam wizytę u fryzjera po prawie roku.
Podpowiecie co teraz jest w modzie, jeśli chodzi i koloryzację i fryzury? może macie jakieś przykładowe zdjęcia?
inspiracje modowe też będą super, bo w maju czeka mnie parę imprez no i w końcu roczek synka?
Niestety nie pomogę bo i fryzjera nie była już prawie dwa lata. Obcina mnie córka bo mam proste włosy więc końce mi zetnie. A od jakiegoś już czasu maluję włosy farba z Rossmana
Ja jestem nudna i nie lubie eskperymwntowac wlosy mam tak do łopatek i tez mnie korci zeby obciac ale zawsze i tak nie obcinam jesli chodzi o kolor to robie pasemka blond i juz tak od paru lat
Chcialabym pomoc , ale jestem monotonna , od kilku porzadnych lat mam swoj naturalny kolor wlosow i nie scinam wiec mam po prostu bardzo dlugie klaki w kolorze jasno rudym .
Wydaje mi sie , ze najwazniejsze zebys sie dobrse czula , bo nie zawsze to co modne jest dla nas korzystne . Kiedys byly modne cienkie brwi i leginssy w pipnowe paski a serio malo kto wygladal w nich dobrze a jednak kazdy nosil
U mnie to samo. Ciągle ta sama fryzura, raz na 2 lata szaleje na jesień i podcinam włosy przed łopatki. Specjalnie na jesień żeby mi się od szalika plątały ostatnio sporo podcięłam bo po ciąży strasznie mi zaczęły wypadać a teraz jak wypadają to jest ci wizualnie mniej
Ale najlepiej dobrać fryzurę do kształtu twarzy, np z okrągłą twarzą nie poszaleję z grzywką bo to mnie strasznie pogrubi i źle bym się czuła
Ja ostatnio też byłam u fryzjera po ponad 10m podcięłam włosy na równo i tyle jakoś nie chciałam za bardzo szaleć, chodź coraz częściej myślę o farbowaniu bo mi siwe włosy się pojawiają po ciąży
Nie chodzę do fryzjera, nie byłam u niego z 10 lat końcówki jak podcinam to robię to sama
Co do inspiracji modowych - też chyba nie będę w tym najlepsza bo ja lubię kolory, a nie każdemu taki ubiór “siedzi” zielone spodnie, różowa koszulka itp
Ja nie chodzę do fryzjera, nie pamiętam kiedy byłam ostatnio . Podcinam tylko jak już końcówki zniszczone, a ubieram zawsze to co mi pasuje jakoś tak aż nie patrzę na modę
Zauważyłam, że teraz wraca moda na boba. Oprócz tego na pewno wciąż są modne dłuższe włosy, delikatne pasemka. Tak naprawdę ciężko coś doradzić nie widząc drugiej osoby. A najważniejsze jest nie to co obecnie na topie, tylko to co najlepiej pasuje danej osobie i w czym będzie czuła się najlepiej
W sb jak sie widziałam nz koleżankami to jedna chodzi raz na 4 mce malować i ścinać, a drugiej narzeczonym ścina i maluje sama chodzę jak juz nie dam rady wbić szczotki mc temu byłam i ścięłam radykalnie do ramion
Ja do fryzjera chodzę normalnie co okolo 2 miesiące. Teraz w ciąży bywalam rzadziej. Ostatnio w styczniu robilam farbę. Jeden kolor. Wvzesniej mialam jasny blond a teraz przyciemniłam żeby mnie odrost byl widoczny. Przy 2 maluchów pewnie pójdę najwczesniej przed chrztem córki. Raczej ostatnio nie eksperymentuje. Po prostu prosze o podcięcie zniszczonych końcówek.
Co do mody - nigdy za nią “nie szlam”. Nosze to w czym dobrze się czuje i w czym mi wygodnie.
Też ide w tym tygodniu do fryzjera też już rok nie byłam i 1.5 nie malowałam. Na pewno będę ścinała na boba, a z malowaniem to nie wiem bo mi dużo siwych wyszło, a zawsze robiłam refleksy
Ja mam aktualnie podobny problem u fryzjera ponad rok temu a też parę imprez się szykuje narazie żadnych dużych zmian ale ścięcie włosów by się przydało, jak będę chciała zaszaleć to będę inspirować się aktualnymi profilami fryzjerów na Instagramie
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.