Inspiracje: fryzury i ubrania

Hej Mamy :heart:

We wtorek mam wizytę u fryzjera po prawie roku.
Podpowiecie co teraz jest w modzie, jeśli chodzi i koloryzację i fryzury? :stuck_out_tongue: może macie jakieś przykładowe zdjęcia?

inspiracje modowe też będą super, bo w maju czeka mnie parę imprez :slight_smile: no i w końcu roczek synka? :wink:

Miłego poniedziałku życzę❤️

1 polubienie

Niestety nie pomogę bo i fryzjera nie była już prawie dwa lata. Obcina mnie córka bo mam proste włosy więc końce mi zetnie. A od jakiegoś już czasu maluję włosy farba z Rossmana

1 polubienie

szczerze ja osobiście jakos nie pedze za moda bo nawet nie mam czasu
ale podobają mi się wlosy ścinane z stopniowaniem i farbowanie z refleksami

1 polubienie

Ja jestem nudna i nie lubie eskperymwntowac wlosy mam tak do łopatek i tez mnie korci zeby obciac ale zawsze i tak nie obcinam :rofl: jesli chodzi o kolor to robie pasemka blond i juz tak od paru lat :speak_no_evil:

2 polubienia

Ja rowniez jestem nudna - ta sama fryzura od lat - tylko długość się zmienia :sweat_smile: Bardziej stawiam na pielęgnację i zabiegi na włosy u fryzjera :haircut_man:

1 polubienie

Ja również jestem nudna- zawsze ta sama fryzura jedynie końcówki podcinam :smiley:

3 polubienia

Chcialabym pomoc , ale jestem monotonna , od kilku porzadnych lat mam swoj naturalny kolor wlosow i nie scinam :see_no_evil: wiec mam po prostu bardzo dlugie klaki w kolorze jasno rudym .
Wydaje mi sie , ze najwazniejsze zebys sie dobrse czula , bo nie zawsze to co modne jest dla nas korzystne . Kiedys byly modne cienkie brwi i leginssy w pipnowe paski a serio malo kto wygladal w nich dobrze a jednak kazdy nosil :see_no_evil:

1 polubienie

U mnie to samo. Ciągle ta sama fryzura, raz na 2 lata szaleje na jesień i podcinam włosy przed łopatki. Specjalnie na jesień żeby mi się od szalika plątały :see_no_evil: ostatnio sporo podcięłam bo po ciąży strasznie mi zaczęły wypadać a teraz jak wypadają to jest ci wizualnie mniej :see_no_evil:
Ale najlepiej dobrać fryzurę do kształtu twarzy, np z okrągłą twarzą nie poszaleję z grzywką bo to mnie strasznie pogrubi i źle bym się czuła

1 polubienie

Ja ostatnio też byłam u fryzjera po ponad 10m :upside_down_face: podcięłam włosy na równo i tyle :wink: jakoś nie chciałam za bardzo szaleć, chodź coraz częściej myślę o farbowaniu bo mi siwe włosy się pojawiają po ciąży

2 polubienia

Nie chodzę do fryzjera, nie byłam u niego z 10 lat :sweat_smile::grinning: końcówki jak podcinam to robię to sama :face_with_peeking_eye:
Co do inspiracji modowych - też chyba nie będę w tym najlepsza bo ja lubię kolory, a nie każdemu taki ubiór “siedzi” zielone spodnie, różowa koszulka itp :grinning:

1 polubienie

Ja nie chodzę do fryzjera, nie pamiętam kiedy byłam ostatnio . Podcinam tylko jak już końcówki zniszczone, a ubieram zawsze to co mi pasuje jakoś tak aż nie patrzę na modę

1 polubienie

Ja też nie chodzę do fryzjera , mąż mi podcina końcówki tylko :rofl::rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Zauważyłam, że teraz wraca moda na boba. Oprócz tego na pewno wciąż są modne dłuższe włosy, delikatne pasemka. Tak naprawdę ciężko coś doradzić nie widząc drugiej osoby. A najważniejsze jest nie to co obecnie na topie, tylko to co najlepiej pasuje danej osobie i w czym będzie czuła się najlepiej :smiling_face:

2 polubienia

Ja zawsze mówię fryzjerce by robiła co chce i zawsze jestem zadowolona :rofl:

1 polubienie

W sb jak sie widziałam nz koleżankami to jedna chodzi raz na 4 mce malować i ścinać, a drugiej narzeczonym ścina i maluje :smiley::smiley: sama chodzę jak juz nie dam rady wbić szczotki :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: mc temu byłam i ścięłam radykalnie do ramion :grinning:

1 polubienie

Ja do fryzjera chodzę normalnie co okolo 2 miesiące. Teraz w ciąży bywalam rzadziej. Ostatnio w styczniu robilam farbę. Jeden kolor. Wvzesniej mialam jasny blond a teraz przyciemniłam żeby mnie odrost byl widoczny. Przy 2 maluchów pewnie pójdę najwczesniej przed chrztem córki. Raczej ostatnio nie eksperymentuje. Po prostu prosze o podcięcie zniszczonych końcówek.

Co do mody - nigdy za nią “nie szlam”. Nosze to w czym dobrze się czuje i w czym mi wygodnie.

1 polubienie

Też ide w tym tygodniu do fryzjera :blush: też już rok nie byłam i 1.5 nie malowałam. Na pewno będę ścinała na boba, a z malowaniem to nie wiem bo mi dużo siwych wyszło, a zawsze robiłam refleksy

1 polubienie

Ja średnio do fryzjera to dwa razy w roku , ale to przez to że ma blond i siedzę ponad4 h to jest mega męczące

1 polubienie

Ja póki co nie planuje farbować włosów, chociaż trochę zaczynają mi przeszkadzać siwe, ale po ciąży chce skupić się na ich regeneracji :slight_smile:

2 polubienia

Ja mam aktualnie podobny problem :sweat_smile: u fryzjera ponad rok temu a też parę imprez się szykuje :innocent: narazie żadnych dużych zmian ale ścięcie włosów by się przydało, jak będę chciała zaszaleć to będę inspirować się aktualnymi profilami fryzjerów na Instagramie

1 polubienie