Jak wygląda u Was Wielkanoc?

:rofl::joy: no to mój niespodziewanie w łóżku dostała z takiej plastikowego jaja :wink: który synek dostał od moje siostry :upside_down_face:

1 polubienie

Moja córka dostała od mojej mamy taki plecak na wodę z psikawka na wężu :sweat_smile: zapytałam jej czy w gratisie prezentu przyjdzie mopować w poniedziałek :see_no_evil: ale tego dużego kalibru użyła na polu jak przyjechali dziadkowie a rano z plastikowego jajeczka symbolicznie się popsikaliśmy. A jak poleciała do mojego brata i go lała wodą to krzyczała prima aprilis :rofl::rofl:

:joy: ale słodko :upside_down_face: no to jak rozumiem dziadkowie zostali polami ze sprzętu który dali, tak?

A widzieliście ten pistolecik na wodę do żartów ? :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil:

Akurat wczoraj była rodzina męża i tą psikawką został tylko potraktowany dziadek , reszte oszczędziliśmy :sweat_smile: ale na lato to fajna zabawka, będzie mogła sobie psikać po ogrodzie
@Magdallenka0897 mówiłam jej idź do wujka polej go wodą i krzyczy śmigus dyngus ,ale w emocjach pomyliła wątki i sprzed tygodnia wleciało jej hasło też dla niej nowe bo robiliśmy dużo prima aprilisów :grin:

1 polubienie

W jakich jajach to było ? Tych z kinder ?

1 polubienie

Tak pisala ze w kinder 100 g :wink:

1 polubienie

Taak dokładnie , to te średnie :smiling_face:

Ok nie zauważyłam że odpowiedź była :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Tyle tu wiadomości , że nie ma co sie dziwić :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

To prawda potrafi coś umknąć