Ojjj tak - ultra wiosennie! Dziś mi brakowało tylko mrożonej kawy do szczęścia! ![]()
U mnie to samo, a w dzień drzemki po 20 min z czego 10min bujania… wyszłam na spacer i jak tylko wózek wyjechal z domu to obydwoje zasnęli w sekundę a darcie bylo takie że nie mogłam się ubrać
poszłam na chwilę bo zależało mi żeby spali w wózku a w domu robota czekała, ale jak wróciłam to księżniczka się obudziła
Niby słoneczko ale u mnie wiatr dość zimny, ale zdecydowanie warto wyjść na spacer ![]()
Tak dokładnie
dziś było bardzo pięknie
człowiek aż budzi się do życia ![]()
Ojj tak jakos tak łatwiej funkcjonować ![]()
I znowu mamy sloneczko
Ale mam wrażenie że dziś mimo słońca jest chłodniej niż np wczoraj
Jest chłodniej, to prawda - wczoraj 15C, a dziś 10C ![]()
U mnie już trawy obcięte. Mały mi dzisiaj tak pomagał je nosić ze biedny padł zaraz po 19 hihi się dziecko napracowalo od 14 do prawie 18 na dworku hihi
Super
zjadlabym kawalek hihi
Super ![]()
Ja dostalam.od męża bransoletkę. Przyszla mu i stwuedzil że nie bedzie czekał do 8 ![]()
Mniam
wyglada smakowicie
@Kalusia161 a jaką dostałaś? Pochwal się
Właśnie pochwal się.
Nam chłopaki jeszcze kupili obiad ale zjadlysmy i żadna zdjęcia nie zrobiła ![]()
Ale smaka narobiłaś na ciasto:yum:![]()
pozazdrościć takich chłopaków
Ja czekam do jutra ![]()
O mmmniam i jakie śliczne kwiatki
Omg co to za ciasto? Wygląda smakowicie ![]()
Piekna ![]()
@Karcia no no sie postarali
a dlaczego tam jest 40 ? Czyzby byly jakies urodzinki ?
Tak koleżanka miała 40 więc najpierw dali nam kwiatki i dla niej jakby placek ale oczywiście żeby wszystkie zjadły ![]()
A wiesz że ja w ogóle tej 40 nie zauważyłam. Dopiero teraz jak napisałaś to zaczęłam się przyglądać ![]()
![]()
bo jak zauważyłaś już był pokrojony dopiero mówię czekajcie zdjęcie zrobię i na grupe wystawie żeby wszystkie widziały że jest placek bo u nas takie rzeczy idą w zastraszającym tempie. A dopiero później był obiadek. Placek miał być na deser ale poszedł jako drugie śniadanie ![]()
Noooo się chłop postarał hihi
Wiesz co to był ala malinowa chmurka ale na ciemnym biszkopcie masa taka smietanowa i na to maliny z galaretką a na wierzchu beza ale o smaku takim czekoladowym. Przepyszny
A juz myslalam , ze chcesz urodzony przed nami ukryc ![]()