Szukam dobrego, sprawdzonego termometru dla dziecka najlepiej takiego, który szybko i dokładnie mierzy temperaturę. Zastanawiam się nad bezdotykowym, ale nie wiem, czy są naprawdę wiarygodne. Może macie jakieś swoje ulubione modele, które się u Was sprawdziły?
MICROLIFE NC150 Termometr - niskie ceny i opinie w Media Expert My mamy ten i dosyć się sprawdza ![]()
Ja mam bezdotykowy i ogólnie jest ok. Jednak hmmm nie ma to jak rtęciowy…. Widzę często , że rtęciowy pokazuje dużo dokładniej. Niby te bezdotykowe są nieomylne , no ale jednak zaobserwowałam różnice na wielu modelach.
https://www.mediaexpert.pl/agd-male/zdrowie/termometry/termometr-microlife-nc150?msclkid=2802f4ae63e81ebeaf139ce4b88a446a&utm_source=bing&utm_medium=cpc&utm_campaign=MS%20Shopping%20>%20AGD%20M%20>%20ZIU%20>%20All%20*ROAS&utm_term=4587025081155661&utm_content=Zdrowie My też ten mamy jest super . Również polecam . Można nim zmierzyć też temp w domu , czy wody w wanience ![]()
Też ten mam, poleciła mi go Pani w aptece
Bezdotykowy jest ok jaki by nie był ale trzeba zmierzyć temperaturę na obu skroniach i środku głowy a później wyciągnąć średnią. Dobre są też te do ucha
Również mamy z tej firmy i mogę polecić , natomiast mam jeszcze taki klasyczny .
Relikt czyli rtęciowy ( nie używam go przy dzieciach mniejszych bo się porostu boję zbicia i tej rtęci )
Ale mam też taki elektroniczny do mierzenia temperatury w pupie i on tą końcówkę ma miękką silikonową , bardzo się przydaje
Ja mam z Brauna termometr do ucha i bardzo polecam!
Ja mam zarówno bezdotykowy jak i elektroniczny pod pachę. Jak mam wątpliwości po mierzeniu bezdotykowym, dla sprawdzenia mierzę tym kontaktowym.
Ja mam z canpola i jest świetny bezdotykowy
Chetnie poczytam. Zastanawiamy sie z mezem nad zakupem innego niz mamy (jakos z apteki). Wiec zapoznam sie z opiniami bo najlwpiej wlasnie zakupic z polecenia.
Ja mam z Babyono i nie polecam
co kilka sekund inny pomiar
O kurcze, to może są jeszcze jakieś których nie polecacie ?
rownież go polecam .!
Mamy dwa bezdotykowe i przy gorączkach to mierze obydwoma bo różne te temperatury jednak pokazują. Zastanawiam się nad takim do ucha
Ja mam z Canpol ten zwykły i też jest super
dostalam kiedys canpol - nigdy mnie nie zawiódł. totalna polecajka
Mi juz koedys polecano ten z Microlofe woec chyba vzas w koncu zakupic.
Mam też z microlife z gumową końcówka i powiem szczerze że różni się tylko nazwą firmy jak dla mnie Canpol jest taki sam ![]()
Czyli musze też wziąć pod uwage ten z Canpol