Jakich produktów brakuje na rynku?

Drogie mamy, jakich produktów dla dzieci brakuje Wam na rynku?

1 polubienie

Teraz już chyba jest wybór we wszystkim tak naprawdę. Wolałabym, żeby znikały te przedmioty, które niby są dla dzieci, ale im nie służą, jak np chodziki.
Czy czegoś brakuje? Hmm moim zdaniem nadal jest dość mały wybór nosideł, które faktycznie są dobre dla kręgosłupa malucha, ciężko mi też znaleźć pościel do łóżeczka z jakimś naturalnym wypełnieniem, zamiast wypełnienia syntetycznego

Mi brakuje (a przynajmniej nigdzie nie widziałam) bidonów z rurką ale takich które trzymają ciepłe picie dla maluszka. Poza tym to nic mi nie przychodzi do głowy za bardzo bo już wszelkie cuda widziałam dla maluszków

Sama nie wiem, chyba wszystko, czego potrzebuję, jakoś znajduję :blush:

nic mi nie przychodzi do głowy , teraz już jest dosyć duży wybór we wszystkim

Oj szczerze to nic mi nie przychodzi do głowy. Mam wrażenie , że już wszystko można kupić. A jak o czymś nie wiem to nagle wyczytuję i super nowości i jest …. wow .
Ostatnia nowość jaka przypadła mi do gustu to „wasz” podgrzewacz do butelek ze sterylizatorem. Bardzo fajny i pomysłowy sprzęt

Jak dla mnie to jest zbyt mały wybór czapeczek bawełnianych stacjonarnie I brakuje mi też takich dziecięcych kolorów, super że wszystko jest uniwersalne jak np talerzyki, smoczki ale jednak te dziecięce kwiatuszki, misie czy kaczuszki coś w sobie mają. Owszem da się to kupić ale jednak większość rzeczy jest jednokolorowa

Ja chciałam kupić torbę na pieluchy wielorazowe bo zastanawiam się nad nimi ale nie ma ładnego wzoru tych nieprzemakalnych toreb , tzn są ale trzeba kupić w chinach …

ciężkie pytanie , teraz już można kupić chyba wszystko o czym się pomyśli :stuck_out_tongue_closed_eyes:

To prawda tylko czy to zawsze się przekłada na jakość ?

Dziękujemy za podzielnie się swoimi odczuciami :smiling_face_with_three_hearts::heart:

Dziękujemy za komentarz :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

Bardzo się cieszymy, dziękujemy :grinning: :heart:

Rzeczywiście, teraz dominują jednokolorowe produkty :smiling_face_with_three_hearts:

mam bardzo podobne spostrzezenia - jest taki przesyt rzeczy tandetnych i pseudo potrzebnych ze naprawde powinnysmy skupic sie tylko na dobrych jakosciowo produktach

1 polubienie

@CanpolBabies_Redakcja zrobcie fajne solidne sniadaniowki ! :slight_smile:

No dokładnie… ile przecież jest zabawek, które dzieci orzebodźcowuja, ile sprzętu, który tak naprawdę dzieciom bardziej szkodzi…

O śniadaniówki może nie głupie

1 polubienie

Jak dla mnie- mamy ktorej bobas zmagał sie z refluksem przez 4 miesiące zycia na rynku jest bardzo maky wybor materacyków i kokonów, które są dostosowane do niemowląt z refluksem :wink:

Może i fajtycznie. Ja jedyne co widziałam, to taka poduszka klin pod materac