Od 2 tygodni mam problem ponieważ pieluszki i pantsy z Lidla nie dają rady w nocy czasem i w dzień od razu po zrobieniu siku przez bobasa czuć.
Jakich używacie pieluch na noc?
Od 2 tygodni mam problem ponieważ pieluszki i pantsy z Lidla nie dają rady w nocy czasem i w dzień od razu po zrobieniu siku przez bobasa czuć.
Jakich używacie pieluch na noc?
Pampers Pants u mnie sprawdzały się najlepiej - cienkie, chłonne i radziły sobie całą noc.
My jeszcze nie używamy pantsów, ale pieluszki (3) z Lidla dobrze się u nas sprawdzają.
My używamy pampers pants albo złotych pantsów z dady i nie mamy takiego problemu a synek naprawdę bardzo dużo pije i siusia. Fakt, że zawsze zmieniamy na świeżo przed spaniem, bo tak pewnie by przemokła. Nie ma też co wymagać niemożliwego :D
A próbowałaś ty h pantsów z lidla ale typowych na noc takie fioletowe opakowanie
My co prawda budzimy się w nocy z 2 razy. Czasem raz u pomimo iż mam malutkiego niemowlaka i mamy mnóstwo moczu i kupy są mega czesto tj pieluchy złote Dada super dają radę. Moim zdaniem lepiej niż oryginalne Pampers.
Wczoraj po 21 poszłam i kupiłam pampers activ baby i dały radę. Jeszcze załapałam się na promocję 2+1 gratis.
Może teraz mojej dziecku zęby wychodzą i się ślini i pewnie więcej sika. Ale zmienianie pieluchy 2x w nocy i rozbudzanie małego było straszne. Bo jak się rozbudził i usypianie było straszne.
Ale jak to się mówi, nie chwal dnia przed zachodem słońca.
Pierwsza noc z nowymi pieluchami.
Ja raz kupiłam na promocji pieluszki z Lidla i dla mnie jakieś takie cienkie są i dziecko raz siusiu zrobi i trzeba zmieniać. Ja uzywam Dada złote. W nocy czasem zdarza się że muszę 1 raz przebrać .
Ja używałam daty i dla mnie były okej. Tyle że ja jakoś tak nigdy nie mogłam nie przebrać dziecka w nocy jak wiedziałam że sika w nocy to zawsze mimo wszystko musiałam się obudzić i przebrać bo jak już nie mogłam spać myślę że ona jest pampersem mokrym i musiałam sprawdzić
My na noc używamy pantsów z Dady (tych złotych) i dają radę, przez długi czas na noc były u nas pampersy lub pantsy z Pampersa. te Pampers Activ baby są mega chłonne, jak córeczka budziła się kilkanaście razy na pierś to po całej nocy miała aż taką bombę pampersa i nigdy nie przeciekł.
U Nas 4 miesiąc. Od początku używaliśmy dady złote (obecnie 3 jeszcze) I przez nawet 8h dawały radę. Teraz tak mamy do 6h i przy karmieniu jednak zmieniam na nowa.
Dostaliśmy teraz duże paki pampers premium care to będziemy testować jak się sprawdza.
paula545555 właśnie też kupiłam je pampers activ baby. 2 noc idzie beż mokrego pajaca i śpiworka.
Teraz idzie Bobasowi zęby i jest właściwie całą noc czas kp wiec trochę twgonsiku jest.
Oby dały radę dalej.
My też na dadach złotych najpierw były pampersy a teraz pantsy na noc używamy od niedawna
Te pampersy na noc to chyba zmora kazdej mamy 😂
Dwa-cudowne-szczescia u nas problem od kilku dni. Ale chyba idą zęby i bobas cały czas na cycu albo pije wodę. Więc mu się zbiera 😜
Testujemy pampers active baby nie premium care. Ale albo mi się wydaje albo mniej chłonne niż dada złote. Jakoś częściej muszę zmieniać.
Karolina16 ja mam odwrotne wrażenie. U nas dają radę całą noc. Minus, że ie mają tego paska zmieniającego kolor jak jest siku.
my różne pieluchy testowaliśmy i był taki okres, że te pampers nocne lepiej mi chłonęły i dały radę wytrzymać całą noc. Potem znowu syn je miał przesikane i powrót do złotych dada. Podejrzewam, że u niego to było od wiercenia się i przez to nam siuśki wylatywały i on też zawsze śpi na brzuchu, a jednak większa część pieluchy jest na tyłku
Mazia mówisz o tych active baby ?
Fakt nie mają paska ale jakoś mi to nawet bardzo nie przeszkadza.. Zmieniam pampersy dość często.
Ja na noc córce dawałam w pewnej chwili pampers night i byl czas ze bylo ok potem nie było różnicy i wrocilam do zwykłych pampersów. Teraz u syna uzywam premium care i uważam że są bardziej chłonne
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.