Jakie pieluchy/pantsy wytrzymują całą noc?

Od 2 tygodni mam problem  ponieważ  pieluszki i pantsy z Lidla nie dają rady  w nocy czasem i w dzień  od razu po zrobieniu  siku przez bobasa czuć. 

Jakich używacie  pieluch na noc?

Pampers Pants u mnie sprawdzały się najlepiej - cienkie, chłonne i radziły sobie całą noc.

My jeszcze nie używamy pantsów, ale pieluszki (3) z Lidla dobrze się u nas sprawdzają. 

My używamy pampers pants albo złotych pantsów z dady i nie mamy takiego problemu a synek naprawdę bardzo dużo pije i siusia. Fakt, że zawsze zmieniamy  na świeżo przed spaniem, bo tak pewnie by przemokła. Nie ma też co wymagać niemożliwego :D

A próbowałaś ty h pantsów z lidla ale typowych na noc takie fioletowe opakowanie 

My co prawda budzimy się w nocy z 2 razy. Czasem raz u pomimo iż mam malutkiego niemowlaka i mamy mnóstwo moczu i kupy są mega czesto tj pieluchy złote Dada super dają radę. Moim zdaniem lepiej niż oryginalne Pampers. 

Wczoraj po 21 poszłam i kupiłam  pampers activ baby i dały radę. Jeszcze  załapałam  się na promocję 2+1 gratis.

Może  teraz mojej  dziecku  zęby  wychodzą  i się  ślini i pewnie  więcej  sika. Ale zmienianie pieluchy 2x w  nocy  i rozbudzanie  małego  było straszne. Bo jak się rozbudził i usypianie było straszne.

Ale jak to się mówi, nie chwal dnia przed zachodem  słońca.

Pierwsza  noc z nowymi  pieluchami.

Ja raz kupiłam na promocji pieluszki z Lidla i dla mnie jakieś takie cienkie są i dziecko raz siusiu zrobi i trzeba zmieniać. Ja uzywam Dada złote. W nocy czasem zdarza się że muszę 1 raz przebrać .

Ja używałam daty i dla mnie były okej. Tyle że ja jakoś tak nigdy nie mogłam nie przebrać dziecka w nocy jak wiedziałam że sika w nocy to zawsze mimo wszystko musiałam się obudzić i przebrać bo jak już nie mogłam spać myślę że ona jest pampersem mokrym i musiałam sprawdzić 

My na noc używamy pantsów z Dady (tych złotych) i dają radę, przez długi czas na noc były u nas pampersy lub pantsy z Pampersa. te Pampers Activ baby są mega chłonne, jak córeczka budziła się kilkanaście razy na pierś to po całej nocy miała aż taką bombę pampersa i nigdy nie przeciekł.

U Nas 4 miesiąc. Od początku używaliśmy dady złote (obecnie 3 jeszcze) I przez nawet 8h dawały radę. Teraz tak mamy do 6h i przy karmieniu jednak  zmieniam na nowa.

Dostaliśmy teraz duże paki pampers premium care to będziemy testować jak się sprawdza.

paula545555 właśnie  też kupiłam  je  pampers activ baby. 2 noc idzie  beż mokrego pajaca i śpiworka. 

Teraz  idzie  Bobasowi  zęby  i jest  właściwie  całą noc  czas kp wiec trochę twgonsiku jest.  

Oby dały radę  dalej.

My też na dadach złotych najpierw były pampersy a teraz pantsy na noc używamy od niedawna 

Te pampersy na noc to chyba zmora kazdej mamy 😂

Dwa-cudowne-szczescia u nas  problem  od kilku dni. Ale chyba  idą zęby i bobas cały czas na cycu albo pije wodę. Więc mu się zbiera 😜 

Testujemy pampers active baby nie premium care. Ale albo mi się wydaje albo mniej chłonne niż dada złote. Jakoś częściej muszę zmieniać.

Karolina16 ja mam odwrotne wrażenie. U nas dają radę  całą  noc. Minus, że  ie mają  tego  paska zmieniającego kolor  jak jest siku.

my różne pieluchy testowaliśmy i był taki okres, że te pampers nocne lepiej mi chłonęły i dały radę wytrzymać całą noc. Potem znowu syn je miał przesikane i powrót do złotych dada. Podejrzewam, że u niego to było od wiercenia się i przez to nam siuśki wylatywały i on też zawsze śpi na brzuchu, a jednak większa część pieluchy jest na tyłku 

Mazia mówisz o tych active baby ? 

Fakt nie mają paska ale jakoś mi to nawet bardzo nie przeszkadza.. Zmieniam pampersy dość często.  

Ja na noc córce dawałam w pewnej chwili pampers night i byl czas ze bylo ok potem nie było różnicy i wrocilam do zwykłych pampersów.  Teraz u syna uzywam premium care i uważam że są bardziej chłonne