Jakie kapciuszki polecacie dla malucha na lato? W domu maluch biega bez kapci, natomiast te ktore ma w żłobku na takie temperatury średnio się juz sprawdzają, mimo skórzanej wkładki nóżka się poci - mamy kapcie z beffado. Przejrzałam wszystkie w ccc (tylko ten sklep z obuwiem mamy u nas stacjonarnie) - ale wszystkie wydają mi się słabo oddychające. Macie coś ciekawego i sprawdzonego co mogłabym kupić przez internet? Najlepiej na nóżkę z wyższym podbiciem
Ja kupiłam córce w smyku swietnie się sprawdzają
Napewno jakie zapinane na rzepkę żadne typu klapki crocsy stabilnie trzymające się na nodze lekkie i miękkie w smyku tez polecam poszukać
kupiłam kiedyś przez internet buty ze smyka - pre walk, ale niestety nie nadawały się na wysokie podbicie. A jak oceniacie ich kapcie? Nie chciałabym znowu wtopić :)
Teraz bardzo polecają z sinsaya nawet jedna mama fizjo je bardzo poleca są ogólnie super przepuszczające i idealnie się dostosowują do nogi :)
Może jak nóżki się pocą to taki z otwartymi palcami i cała zakryta piętra się sprawdza?
Może po prostu coś typu właśnie takie na paskach bo jednak teraz będzie się mocno noga pocić w lecie
U mojej nóżki się pociły, kupiłam jej buty z Lasockiego i nic się nie dzieje że stopą. Mała też zaczęła ładniej chodzić. Są na dwa rzepy.
Beffafoo ma dobre buty
u nas córce też często w tych butach nóżka się poci
No a jak się poci to się ślizga i dziecku źle się chodzi warto o tym pomyśleć i kupować także odpowiednie buty do pory roku ostatnio widziałam dziewczynę w kozaczkach a było prawie 30 stopni na zewnątrz
Mój mąż ostatnio kupił taki mały ozonator do butów, zarobił sobie taką skrzynkę i tak odświeża buty. Z butów które mega śmierdziały znowu na buty które nie śmierdzą. Normalnie bym nie uwierzyła gdybym nie zobaczyła. Super patent na buty, które brzydko pachną ;)
No co ty kozaki teraz??
To chyba nie zdrowe dla stop u nas ostatnio jak taki gorac to bez skarpet jechala w wozku niech ta stopa oddycha a co dopiero kozak;)
Z tymi butami to fakt czasami smierdza ;/ ale u nas na szczescie pomagaja skórzane wkladki ;)
ostatecznie kupiliśmy kapcie w decathlonie, takie z siateczką, wygląda na to ze stopa oddycha i sie nie poci, a jednoczesnie paluszki sa chronione. Zobaczymy ile wytrzymaja :)
Co do lasockiego, dla nas często te buty w podbiciu sa za niskie. Poza tym mam wrazenie ze ta marka mocno sie popsuła ostatnio, buty mega sie niszcza, w zeszłym roku kupilam sobie skórzane białe trampki lasockiego, za prawie 200 zł - w marcu wyciagnelam je z pudełka i cała podeszwa była juz pożółkła jakby miały 10 lat. To samo widze po butach synów, po jednym sezonie buty juz tylko na podwórko albo i to nawet nie, a do tanmich nie należą. Dużo lepiej sprawdzaja nam się elefanteny - jakościowo nie do porównania, wytrzymałe, wygodne i z bardzo dobrych materiałów
Ewe123 ja to juz stwierdziłam jakiś czxas temu ze lasocki niestyty podupadł na swoich wykonaniach butów. reklamowanie tez pozostawia wiele do życzenia. duża bardziej wole pochodzic po butikach i czekoś poszukac niż isć do CCC ostatnimi czasy.
Daj znac jak Wam się sprawdza kapcie z decathlonu bo tam to w sumie nigdy nie kupowałam a lubie ich rzeczy :)
Ja nie mam kapci z Decathlonu ale kupiłam na wiosnę córce adidasy tam i i jest zadowolona. Bardzo przystępna cena, buciki fajne i elastyczne. Nie są jakieś mega ładne bo takie zwykłe jednokolorowe adidaski , ale dla mnie wygoda jest ważniejsza niż żeby bucik był mega modny i ładny
U nas sprawdziły się buciki z Befado
Kapcie befado u nas najlepsze
Też słyszalam dużo dobrego o tych z decatlonu
nam z deczaatlonu nawet polecała babeczka u której zamawialiśmy wkładki do butów pokazywała które modele mamy wybrac aby były najlepsze;) i fakt buty sie trzymały bardzo dobrze a cenowo też przystępnie
Mi z Lasockiego też totalnie się nie sprawdzały totalna maskara tak się niszczą sama nigdy jakoś nie miałam ale córce kiedyś kupiłam i robią to chyba z jakiś odpadów skórzanych albo źle jest oprawiona ..przy każdym takim uderzeniu wiecie jak maluchy chodzą te nasze gapcie .To tylko dziecko tu zachaczy o krawężnik tu o schodek po sezonie wygladaly jak by 5 ro dzieci w nich chodziło