Czy spotkaliście się z kaszkami Caprime na bazie mleka koziego? Jakie jest wasze wrażenie przy stosowaniu tych kaszk?
Tak, widziałam je.Slyszalam również dużo pozytywnych opinii na ich temat.Kupie kiedyś i wyprobuje myślę,że warto:)
Moniczka ja właśnie zastanawiam się nad kupnem ich ale jeszcze dzisiaj zamówię i powiem wam czy nam odpowiadają
Widziałam w sklepie ale się nie zdecydowałam mój syn zaczął wybrzydzac kasza więc zrezygnowałam choć chciałam kupić w pewnym momencie .
Słyszałam o tych kaszkach dobre opinie. Ale osobiście jeszcze nie kupiłam przymierzam się do kupna. U mnie w sklepach to jest przeważnie tylko nestle i bobo Vita.
Ja dziś kupiłam tą kaszke. Jutro otworze i sprawdzę czy będzie smakować. Jeszcze takiej nie było u nas.
Mojemu jasiowi ta kaszka smakuje. Dla mnie trochę dziwna w smaku. Ale każdy ma inny gust.
Ja też wcześniej dawałam kaszki Nestle albo BoboVita ale zawsze tylko z jakimś owocem. Ta kaszka ma zupełnie inny smak jest znacznie mniej słodka
Ja z nestle nie kupuję ze wzgledu na skład. Ma bardzo dużo cukru. Te z bobovity mają go mniej. Teraz ta nowa to już w ogóle jest inna. Jaś za nia przepada.
Ja polecam kaszki z Helpy - Czary Mamy i MAMUKO. Jesteśmy na piersi i nie wprowadzałam mleka modyfikowanego a koniecznie chciałam kaszek na wodzie. Te są pyszne i córka zajada się z apetytem. Są przede wszystkim ekologiczne i bez dodatków. Owoce i warzywka dodaję do nich sama, przynajmniej wiem co dziecko je
Owoce i warzywa dodajesz sama,ok ale jaka pewność,że są takie super?
Zarówno te ze sklepów jak i targu są naszprycowane ogromną ilością oprysków i nawozów więc nie do końca są takie rewelacyjne.