Kolka nerkowa w ciąży - sprawdź jakie są objawy kolki nerkowej

Jesteś w ciąży i złapał Cię silny ból w okolicach pleców? Prawdopodobnie to kolka nerkowa. Sprawdź rodzaje kolki, czym się ona objawia i jak z nią walczyć.

Często słyszę, że w czasie ciąży odzywają się problemy z nerkami. Musi to być straszny ból, a do tego olbrzymi stres.

ja tez mialam przed ciaza nie zycze nikomu. nigdy takiego bolu nie czulam. latalam po lekaarzach az sie okazalo ze to kolka

Ja na szęście nic takiego nie miałam, ale musi to być ogromny ból.

Ja o problemach z nerkami w czasie ciaży akurat nie słyszałam.

Ja wyniki miałam dobre i nic lekarz nie mówił żeby coś z nerkami się działo złego w ciąży

Mi lekarz równiez nie mówił że moge mieć coś z nerkami.

mi też nic o nerkach nie mówili

też o tym nie słyszałam

bralam furaginum na pęcherz i zaczela mnie klóć prawa nerka ale z kolka nie mialo to nic wspolnego, lek musiałam zmienić

ja na szczescie kolki nerkowej nie mialam ale dopadla mnie rwa kulszowa

olciaa a furagin w ciazy mozna?

a tak na marginesie, slyszalyscie o tym ze podobno rodzenie kamieni bardziej boli niz rodzenie dziecka?

mozna bo mi lekarz ginekolog przepisał, nie było innego wyjścia a potem właśnie skończyło sie na antybiotyku

Słyszałam ze rodzenie kamieni boli, ale czy bardziej niz poród, tego nie wiem. Zresztą kazdy inaczej odczuwa ból.

współczuje tym co maja kolke nerkową, sama nigdy nie cchcialabym jej mieć

MamaMo masz racje co do bólu. Każdy go inaczej odczuwa tak wiec mimo , że kilka osób może mieć tą samą dolegliwość to kazda z nich moze mieć inne przeżycia.

pewnie tak, mnie tak bolalo ze na pogotowiu wyladowalam 2 noce zrzedu, i zastrzyki dostalam

ja też nie miałam i mam nadzieje że tak zostanie

Ta kolka nerkowa to jakieś okropieństwo.