Hej! Dziewczyny jestem na etapie szukania komody i nakładki na komodę na przewijak. Zależy mi, żeby była biała i duża z szufladami-coś w stylu popularnej Ikea hemnes ale tańszej. Jakie macie u siebie godne polecenia ? ![]()
Kupiłam jednak tą z Ikea i sprawdziła się genialnie
Kupiłam tańsza z Meble Idczak i ciężko się otwiera itd gdybym drugi raz wybierała komodę to jednak dopłaciłabym te 200-300 zł. Wybierając komodę zwróć też uwagę na głębokość szuflad- ja otwierając szufladę pod przewijakiem nie jestem w stanie praktycznie nic z niej wyciągnąć bo przewijak zasłania większą część
A którą masz z idczak ? Też mam stamtąd i jest okej, tylko robiłam reklamację i czeeeeekam i czekam
Ja mam komodę Ikea Hemnes tą większą i na to nakładkę na przewijak z strony maluchove. Córka ma ponad 3 tygodnie więc używamy stosunkowo krótko ale póki co mi się sprawdza. Jest na pewno wygodnie bo jest wysoka , a ja i mąż jesteśmy wysocy . Ma dużo szuflad . Szukałam innej ale jednak ta do nas najbardziej przemówiła . Nie znalazłam żadnej tańszej wersji. Ja też myślę , że ona przyda się nam na długo bo później będzie na zabawki itd.
Kupiłam z meble Agata z serii top baby
Ja mam przewijak z ikei wolnostojący
a obok komoda ale mam Hauge
ale to wiadomo kto ile ma miejsca. Sam przewijak jest spoko!
chociaż jeszcze z miesiąc i leci na strych bo mały się tam już na nim wierci i ledwo mieści ![]()
![]()
To ja nie kupowałam komody z przewijakiem. Mam sztywny przewijak który można położyć na barierkach łóżeczka
Ja mam komode z Vox’a jest znacznie szersza od tej z Ikei i wiecej sie na blacie miesci ![]()
Figo 03, ta na 90 cm, a Ty? I czemu reklamowałaś ?
O prosze… u mnie rzeczy po córce juz na sprzedaż albo do wywalenia a u Ciebie na strych ![]()
czyli produkcja jeszcze otwarta ![]()
![]()
![]()
Ja tak jak @Wesola95 kupiłam komodę i wolnostojący przewijak ![]()
Moja córka uznała, że wygląda jak to szpitalne łóżeczko w którym leżą noworodki ![]()
ale mąż przemalował mi nogi na czarno i całkiem elegancko się prezentuje Ale co najważniejsze jest
Wygodny ![]()
Żałuję że takiego nie kupiłam, przydałoby się teraz jak kąpiemy synka w łazience a później muszę go przenieść do sypialni na przewijak. Wcześniej kąpaliśmy go w sypialni ale tak chlapie że po jego kąpieli jest powódź ![]()
Też ta, przyszła uszczerbiona jest mały ubytek i wysłałam im zdjęcie bo to w bardzo widocznym miejscu
Ja mam zupelnie inaczej. Najtanszy przewijak postawiony na łóżeczku
ten przewijak ma takie nóżki które sie blokuje na ramie łóżeczka i stoi stabilnie (nie lata, nie przesuwa sie)
No to ja dokładnie mam tak samo, łóżeczko i na nim właśnie ten sztywny przewijak ale teraz już boję się na nim na łóżeczku przewijać malucha bo bardzo się kręci. Mam też taką półeczkę z rzeczami do przewijania. Ona jest na kuleczkach więc mogę ją przewieź tam gdzie przewijam. W Sinsay kupiłam
To ja zaraz obok mam komode i mam wszystko w szufladzie na wyciagniecie reki, ze nie musze odchodzić wiec tez dla mnie mega wygodnie.
Moja tez juz sie kreci i ustawiam przewijak na srodku lozka
jak cos to wpadnie do lozeczka ![]()
![]()
to tak polzartem bo wiadomo, ze nie zostawiam jej ani na sekunde sama na tym przewijaku ![]()
Ale ja pamietam z synem jak za nim gonilam po calym lozku juz pozniej z pampersem i to graniczylo w cudem zeby mu zmienic. Przewijak to tak do 6 miesiaca max, albo i wczesniej a pozniej juz modlic sie zeby gdziekolwiek udalo sie zmienic pieluche ![]()
Ja miałam przewijak na łóżeczko ale w zasadzie z niego nie korzystałam. Wiec nie pomogę. Przewijak jest tylko na chwilę tak naprawdę. A tak z ciekawości dziewczyny co mają te szafki z przewijania to jest w całości czy później ściągasz przewijak i zostaje sama komoda?
Gdzie go zamawiałaś ?
Są i komody z przewijakiem i są komody gdzie „dostawiasz” ten przewijak. Mi sie to nie podobalo, bo pozniej ta komoda jest wysunięta od sciany i jest taka szczelina duża
wydawało mi sie ze tam będzie mi wszystko leciało i bede musiala co chwile nurkować za komodę
@karolina27034 ja go kupowalam stacjonarnie w sklepie „Mama i ja” ale… 6 lat temu
są to moje skarby po starszym synku i teraz przeszlo na corkę ![]()