Ja mogę polecić Bb z Ziaja wiem ze tez podobno z nivea ale to tak wiem że słyszenia sama osobiście nie stosowalam
Drogie mamy, możecie polecić jakis dobry krem bb ale koniecznie z filtrem przeciwsłonecznym? Robi się ciepło, sporo czasu z dziećmi na dworze zwłaszcza zaraz po pracy (gdzie muszę jakos wyglądać) a na podkład jest juz za ciepło i wszystko spływa, zapycha i jest dramat
ogólnie uwielbiam ziaje, ale nie wiedziałam że maja krem bb. Sprawdzę!
My używamy z ziaji i się sprawdza
Bourjois Healthy Mix nawet spoko jest
Ja jedyny jaki używałam bb to była słynna Nivea i super mi się sprawdzał przede wszystkim miał lekka konsystencje i dawał świetny efekty na twarzy
Bourjois mam podkład, ale juz niestety tez powoduje zapychanie porów, więc nie wiem jak z tym bb
a z nivea który konkretnie?
Nivea 5 w 1 krem bb on jest w jasnym opakowaniu z jasnym korkiem ja go często zamawiam na notino i często jest na dość dużej promocji dodatkowo ma filtr więc super opcja :)
Ja od la lat używam
Bourjois Healthy Mix I nic mi sie ze skóra nie dzieje :D
Kasia ok też go używałam był fajny,ale odkąd urodziłam używam sporadycznie. Ja czuję się lepiej jak nie mam podkładu na buzi ,a latem to nigdy nie używam. Tak czy siak zgadzam się Bourjois podkłady są bardzo fajne
mazia też używałam tych podkładów są też bardzo dobre i w rozsądnych cenach
Dobrze dziewczyny że pamiętacie o filtrach również w twoim przypadku często jest tak że myślimy tylko o tych naszych maluszkach a o sobie pod tym kątem troszeczkę zapominamy
Ja też używałam od lat Bourjois ale kiedyś czytałam gdzieś że on jest okropnym zapychaczem i jak zaczęłam chodzić do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy to ona też to zauważyła
najlepiej było by nie używac nic :) poza zwykłym kremem z filtrem, niestety moja cera nie pozwala mi na taki luksus
ogólnie podkłady zatykają pory i niektóre kremy potrafią
Ja nie używam z bb tylko poprostu krem nawilżający a od dzieci zapożyczam z filtrem :D Fajnie że dbamy także o siebie , to też ważne :)
kiedyś też wystarczał krem nawilżający, ale niestety lata zrobiły swoje xD
Ja od dawna mam zapas w domu i czasami wgl sie nie maluje wiec tego nie idzie tak duo jak kiedyś ale widziałam wczoraj w rossmnanie ze kosztuje ponad 70 zł ?!! Kiedyś kosztował 50..
wszystko idzie do góry
cena standardowa dla mnie zawsze była mega wygórowana, na promocjach i w necie mozna było kupic nawet za 20-25 zł