Jak nie siedzi sama to nie sadzaj w foteliku do karmienia. Lepiej zacznij podawać posiłki w leżaczku, zdrowiej dla kręgosłupa. My dostaliśmy fotelik Keter Multidine który ma nogi i podnóżek chowany do środka fotelika
Dziewczyny, czy któras z Was posiada może krzesełko do karmienia Caretero Bistro i mogłaby wyrazić o nim swoją opinię? Jesteśmy na etapie szukania krzesełka do karmienia dla córki z regulowanym oparciem (córka jeszcze nie siedzi) i koniecznie składane (mało miejsca w mieszkaniu). To krzesełko zwróciło naszą uwagę, bo jak na funkcje, które posiada jest przystępne cenowo.
A może polecicie jakieś inne krzesełko spełniające nasze wymagania?
Dokładnie
Ja tez karmiłam poczatkowo w lezaczku
Który potem staje sie krzesełkiem
Leżaczek bujaczek od fisher price
Pptem miałam drewniane krzesełko ze stoliczkiem 2 w 1
Ale to dla dzieciątka które siedzi samodzielnie
Ja miałam baby design z tym pochylanym siedziskiem i szczerze to się tylko denerwowałam na to - wie karmiłam w lezaczku. Teraz przy synku mam drewniane takie mi się spodobało i takie kupiłam, później można z niego zrobić krzesło idealne wysokością do stołu . Narazie syn karmiony w lezaczku bo jeszcze nie siedzi ale moja 4 latka z niego korzysta
Herlag Krzesełko Tipp Topp Comfort Kolor Naturalny/Biały - Ceny i opinie - Ceneo.pl ja mam w wersji biało niebieskiej
Ja wprawdzie o tym krzesełku nie wiem nic, ale osobiście przy rozszerzaniu diety karmiłam synka w leżaczku-bujaczku, bo było najwygodniej, a pozycja karmienia nie obciążała w żaden sposób kręgosłupa. Dopiero jak młody zaczął sam siadać, a było to około 9 m-ca życia, zaopatrzyliśmy się w to plastikowe krzesełko z ikei, a właściwie pożyczyła nam je kuzynka męża. I jesteśmy zadowoleni, bo szybko się je czyści czyści i nie zajmuje aż tak dużo miejsca, a też mamy malutkie mieszkanko i wszystko, że tak powiem, stoi na kupie. Krzesełko niestety musimy oddać, więc kupiłam drugie, używane na olx, jest to krzesełko 3w1 apollo sun. I jest beznadziejne. Chyba odsprzedam je dalej, tym bardziej, że dopiero przy składaniu wyszły na wierzch niektóre mankamenty, o których poprzednia właścicielka nie mówiła…
I z tego co widzę mój młody tym wypasionym krzesłem w ogóle nie jest zainteresowany, najlepiej czuje się w tym najzwyklejszym, plastikowym
A co do takich składanych to koleżanka miała z Graco coś podobnego jak w linku poniżej, fajnie się składało do wielkości jak deska do prasowania na prosto
fajne to twoje krzesełko Kornelka
ja mam drewniane krzesełko i stoliczek i mój 4 latek po dziś dzień korzysta ze stoliczka, bawi się przy nim koloruje, czasami je sobie coś w swoim pokoju
Kornelka, faktycznie, obydwa krzesełka, które pokazałaś, są świetne Szczególnie to składane, bo wiadomo, że na okrągło się go nie używa, a przy dzieciach potrzebna jest przestrzeń, więc można je szybko złożyć i schować w wolny kąt
Bebusiaa a myślałaś o takim krzesełku turystycznym nakładanym na krześle kuchennym? Nie zajmuje dużo miejsca i łatwo się czyści. My mamy takie: POCKET SNACK | BOOSTER NA KRZESÅO
Jestem z niego bardzo zadowolona. Miałam pożyczone krzesełko do karmienia do tego, które Ci się podoba, ale mimo że było składane to i tak zajmowało dużo miejsca i czyszczenie jego było uciążliwe. Im mniej elementów tym lepiej dla nas.
Mnie te turystyczne jakoś nigdy nie przekonywały. Na pewno nie sadzałabym w krzesełku malucha, który sam jeszcze nie siada. A wybierając krzesełko na pewno warto zwrócić uwagę na jego czyszczenie. Szwagierka wzięła sobie z pokrowcami i przyznam, że strasznie to wyglądało, bo nie da się prać codziennie przecież.
Ja zaczełam rozszerzać dietę syn ma 4 i pół miesiąca i karmie go w bujaczku -leżaczku bo nie siedzi a potem mamy krzesełko Chicco Polly 2w1 i polecam przy pierwszym dziecku się sprawdziło można regulować pozycje
Ja karmie synka w leżaczku bujaczku u nas synek nie za bardzo chce siedzieć w krzesełku
Basia a ile synek ma? Potrafi już siedzieć samodzielnie?
Ja polecam krzesełko do karmienia z Ikei moim zdaniem najlepsze i szybkie do czyszczenia.
PattMaz zgadzam się z Tobą w 100% najlepiej się czyści,a podnóżek jets łatwo dokupić lub zrobić. Pierwszy zrobił mąż,ale już się gdzieś nam zepsuł i potem kupiliśmy drugi
My nie mieliśmy podnóżka ale nie był nam niezbędny córka i syn wkoncu tylko przy nim jedli główne posiłki które i tak znikały w oka mgnieniu bo co jak co ale na jedzenie moich dzieci nie mogę narzekać :D
PattMaz zazdroszczę,! U nas trwa wieki każdy posiłek i tak pełno ląduje w śmieciach
Ja mam właśnie krzesełko z Ikea i jest super. Czyści się łatwo, podnóżek dokupiłam. Miałam też taki pokrowiec, ale to był niewypał, bo szybko było za ciasno w nim.
My mamy krzesełko do karmienia z perego siesta super jest
Słyszę ze bardzo dużo osób używa z Ikea. Ja będę szukała takiego żeby się składało i zajmowało miejsca mało bo nie mamy za dużo