Bardzo ciekawa i wartosciowa porada, na dodatek bardzo przejrzyscie napisana Daje 5 gwiazdek
W czasie ciąży pewnie każda z nas uległa pokusie zjedzenia czegoś słodkiego. Ciasta, ciasteczka, lody, słodkie desery… kto ich nie lubi? Niestety, szczególnie w ciąży warto zadbać o jak najmniejsze spożycie cukru. Chciałabym Was uświadomić na co wpływa nadmierne spożywanie cukru w ciąży i podpowiedzieć dlaczego warto zastąpić go ksylitolem.
Bardzo fajnie napisana i pouczająca praca .Dodaję 5 gwiazdek.
W pierwszej chwili zakochałam się w tym cukrze, no ale ta cena nie na moje możliwości. Wiadomo, że taki kilogram cukru to na dluzszy czas wystarcza, no ale jednak jakos zostaje przy tym tradycyjnym
Wpis jest świetny, bardzo dobrze wszystko napisane i z zaciekawieniem go czytałam
Bardzo dziękuję za pozytywne opinie i gwiazdki Przy takiej cenie ksylitolu jeśli ktoś używa cukru do wszystkiego to faktycznie może drogo wyjść. Ja i mój mąż nie slodzimy herbaty itp. więc dla nas paczka ksylitolu starcza na naprawdę długo.
Przyznam szczerze, że ta porada skusiła mnie do zakupu tego produktu, mimo tego, że w ciąży nie jestem Chętnie skorzystałabym z takiego zdrowszego zamiennika cukru
Świetna i dobrze napisana porada, również zostawiam 5 gwiazdek
Brzmi nieźle ale cena za kg w porównaniu do kg cukru powala…