Kupowanie pieluszek przez internet

ja raczej w promocji stacjonarnie ale jakbym używała pampersow tych oryginalnych to pewnie przez internet bym kupowała na emag mają promocje i sprawdzone kuzynka często zamawia często nawet mleko zamawiala jak już skończyła karmić i jak zamawiala większy zapas to zabawka jakąś była dla maluszka gratis ostatnio na allegro też była promocja że nie płacilo się za wysyłkę więc się opłacało kupić możliwe że dalej jest nie wiem bo ja używam dady właściwie więc tylko stacjonarnie kupuje ale ja zrobiłam sobie zapas jak była promocja z sms że za karton pieluch przy zakupie 2 jeden kosztował 19.99 i zrobiłam taki zapas że długo nie kupuje już pieluch a jeszcze dużo jest. :slight_smile:

Mamusie czy zamawiacie pieluszki dla maluszków przez neta???Czy jest taniej, jakieś sprawdzone stronki???Czy kupujecie tak jak ja stacjonarnie z promocji:)

Aiisa właśnie sprawdziłam na emag i drogo wychodzą pampersy te zielone…

na emag był rabat 19% ale na większy rozmiar bodajże. Ja zamówiłam pierwszą partię na gemini, ponieważ były w najkorzystniejszej cenie.

evli my używamy tych zielonych pampersów i kupujemy stacjonarnie na promocji, głownie w Tesco i czasem w Lidlu jak są. Ostatnio widziałam w Biedronce, ale nie wiem po ile tam są. W sklepach internetowych ciężko znaleźć konkurencyjną cenę, ale warto gdzieś zaglądać by się opłaciło.

My korzystamy z huggies a one w super pharm tylko więc kupujemy stacjonarnie. Znalazłam je też na feedo ale wychodziły drożej. Jak kupowałam pampersy to zazwyczaj stacjinarnie, raz jak miałam bon od pampersa to na emag i jeszcze dostawa gratis była więc wyszło bardzo fajnie cenowo. Zielone pampersy wiecznie gdzieś są w promocji w sklepach stacjonarnych. A o feedo czytałam opinię że pieluszki są gorszej jakości niż kupowane stacjonarnie.

Słyszałam, że dużo mam chwali sobie biedronkowe pieluchy. A wy co o nich sądzicie?

majupa, u nas za bardzo się nie sprawdziły. Dzień dwa, ok, a potem odparzały pupę. Musisz sprawdzić na swoim maluchu :slight_smile:

majupa u nas dada się sprawdziła ale premium te z misiami. pampersy odparzaly właśnie tylek i uczulily więc musisz przetestować na początek lepiej zapasów nie robić dużych wlansie by zobaczyć czy maluchowi odpowiadają pampersy.

evil chodziło mi o to że często tam są fajne promocje ale trzeba po prostu patrzeć co jakiś czas.
jeszvze na allegro ostatnio było z darmową dostawa często też w kaufland czy tesco są promocje czasem w lidlu.

Nam też dady odparzają. Także trzeba próbować, bo każda pupka inna. Tak Kaufland miał ostatnio super promocje na pampersy. Nam też ostatnio podeszły te z Babydream- fun fit…

ponoć te z lupilu są super też więc można spróbować no i często są promocje w lidlu na nie :slight_smile: koleżanka chwali sobie ja z kolei przy dadach zostałam bo pampers uczulal i odparzal ale możliwe że spróbuję też lupilu jak zapas się kiedyś skończy a będzie jeszcze trzeba kupić ale mam jeszcze 6 kartonow jakoś jak nie lepiej więc myślę że do odpieluchowywania starczy i więcej nie będzie trzeba no ale się okaże :slight_smile:
też te z baby dream ponoć super kuzynka używa u nas z kolei się nie sprawdziły a też fajne promocje są na nie no a oprócz promocji jeszcze rabat z karty roSSne.

U nas dada byla raz i nigdy więcej. Wielkich odparzeń nie robiła, trochę zaczerwieniała, troche gumki obcierały i przede wszystkim beznadziejna chłonność. Dady to jedyne pieluchy w których nasz 3 miesięczny syn alarmował że ma mokro. Zielone pampersy są o wiele lepsze. A potem spróbowałam huggies i są jeszcze lepsze. Bardzo chłonne, nie odparzają, z tyłu mają gumkę.

dla mnie dady soft są takie wlansie jak je opisujesz te fioletowe premium moim zdaniem są ok używamy i nic sie nie dzieje ale każde dziecko inne nas z kolei odparzaly tak że aż rany się robiły na pupie pampersy z pampersa i nie ważne czy to były care czy te zielone czy pomarańczowe wszystkie tej firmy odparzaly.

Chciałam zrobić jakiś zapas na “dzień dobry” (dzidziuś jeszcze w drodze), ale może w takim razie lepiej kupić mniejszą paczkę, ale z różnych firm?

majupa kup ze 2 rodzaje i zobaczysz jaka reakcja. za często tez nie za dobrze zmieniać. Ja używam zielony pampers i babydream. Chwalą też dade-nas fioletowa odparzała akurat. Tak te mniejsze paczki 1 najlepiej na początek:)U nas akurat w szpitalu daja pieluszki, wiec odpadło używanie swoich.:slight_smile:

majupa też uważam, że kupowanie na zapas pieluszek różnych firm nie ma sensu, pupcia musi też się przyzwyczaić. Kup co najwyżej z dwóch różnych firm i wystarczy. Raz kupiłam pieluszki z Babydream, ale mi nie podpasowały. Pupci nie odparzyły, ale nie byłam zadowolona z rzepów i dziwna była rozmiarówka.

zawsze można męża wysłać po pieluchy jak już będzie trzeba więc zapasu nie ma co robić :slight_smile: przynajmniej do czasu aż wyjdzie jakie pieluchy są ok dla maleństwa i ciebie :slight_smile:

Dziękuję Wam dziewczyny za rady :slight_smile:

Kupuję w sklepach stacjonarnych. Zazwyczaj staram się znaleźć gdzieś jakiś fajne promocje ) Najlepiej pod tym kontem u nas sprawdzają się Netto, Biedronka i Rossmann

Dla Nas te z biedronki okazały się lepsze od Pampersów, ale każde dziecko może inaczej reagować. Dada jest i w biedronce i w hebe, ale w biedronce częściej w promocji, a bez promocji o złotówkę taniej na paczce.
Pampersy kupiliśmy w bardzo dobrej ofercie poprzez feedo.pl, ponieważ była promocja przy pierwszym zakupie.