Laktacja jak rozkręcić?

Lubiłam też z jogurtem naturalnym najlepiej wchodziło

No właśnie z ciekawości sprawdziłam ten słód i femaltiker ma 4,8 a ten lacto 6,4 :grinning:no to kuuurcze przerzucam się na ten lacto :grinning:

1 polubienie

on jest taki hmm waniliowy przypomina ten naturalny , dawalam do jogurtów skyrow ale teraz myślę laczyc z tym latte femaltiker. najwyzej mi :cherries: rozsadzi w co watpie

O kurczę, ten femaltiker taki rozreklamowany jest i wszyscy kupują a są zamienniki z jeszcze lepszym składem i tańsze…. Że na to nie wpadłam :face_with_hand_over_mouth:
Ja też piłam kiedyś z roślinnym mlekiem właśnie z migdała i całkiem dobrze smakuje.

@MamusiaNM widzę ze dostałaś jeszcze w opakowaniu gdzie masz dwie saszetki gratis :face_with_peeking_eye:

@Mamuska357 zawsze kupuje tak by bylo więcej i jak najkorzystniej cenowo:)
przez allegro te akurat

1 polubienie

Mi i czekoladowy i latte smakuje, zawsze pilam z mlekiem . Teraz mam jeszcze slod jeczmienny i kupilam na probe lactofem ten bananowy i smak mi przypomina shake :sweat_smile:

@asiam1 ja bananowego nie pilam. kupuje tylko “smak naturalny”
slod w sloiku kupowałam ale jedyne co z niego mam to dodatkowe kg i wole femaltiker/laktofem

Dziś piłam karmelowy z mlekiem bez laktozy i był pycha 🩵😁

Jak smakuje ten naturalny ? Taki ala zbozowy ?
Ja to juz nie wiem jak to dziala . Niedawno mialam maly krysys laktacyjny i robilam wszytsko … serio wszytsko od slodu , kozierqdki, saszet , duzo wiecej wody i nic nie pomagalo . W koncu pojechalismy do mojej babci na noc i wypilam 4 karmi :sweat_smile: jezu ile ja mleka nasciagalam az szok a mala w dodatku jadla z piersi , wiec nie wiem skad sie wzial ten “nawal” chyba musze wierzyc , ze to bylo to karmi :thinking:

@asiam1 zalatuje takim jak waliniowy taki hmm nie wiem do czegk porównać . wczesniej pilam go w jogurcie a dzis dodalam tez do alpro
jak dla mnie duzo lepiej smakują niz słód

Musze sprobowac tez ten . One duzo fajniej cenowo wychodza niz femaltikery wiec co szkodzi sporobowac

1 polubienie

Gdzie zmieściłaś aż 4 karmi :face_with_peeking_eye: ja jeż nie piwo 0% na laktację ale kurczę ledwo jedno zmieszczę w ciągu dnia. Myślę że to po nim miałaś więcej :face_with_hand_over_mouth:

Wiesz jak jezdzimy "w gości " to tak sie siedzi i je i pije :rofl: i jakos tak poszlo :sweat_smile: my tez nie widujemy sie czesto , to zawsze tematy nam sie nie koncza . Siedzimy paplamy i w japotece zasycha :rofl::rofl:

No tak jak się siedzi i gada to jakoś tak wszystko szybciej znika…… ja kupiłam ostatnio na prom e 4
Piwa zero i 4 dostałam gratis więc mam zapasik

Dokaldnie , ja dorwalam w biedronce promke 12+12 i stoja w piwnicy :grin: tez mysle , ze starcza mi na dlugo dlugo

Ooo to mam dokładnie to samo , mi to tylko z jogutem .

Wow, to niezłe zapasy zgromadziłas! :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

Ja kupię w Biedrze te alpro i skorzystam z promki może :thinking: