Laureatki grudniowej edycji programu testowego 2025

Drogie Mamy, dziękujemy Wam ogromnie, że byłyście aktywne i pomocne w grudniu na forum. Wytypowałyśmy laureatki, które otrzymują Butelki S-shape, NOWOŚĆ Ekspres do mieszania i dozowania mleka modyfikowanego i ekocertyfikowane tabletki do zmywarki :smiling_face_with_three_hearts: :revolving_hearts:

Lista Mam, które testują produkty Canpol babies, jest dostępna na stronie:
https://canpolbabies.com/dolacz-do-mam-testerek

Testerki prosimy o napisanie opinii o wygranych produktach (po przetestowaniu).
Wszystkim serdecznie gratulujemy! :heart:

13 polubień

:face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: dziękuję, dziekuje, dziekuje! :heart: piękny ten czwartek muszę przyznać! I gratulacje dla pozostałych dziewczyn :heart:

4 polubienia

Gratulacje dziewczyny :grinning:
Trzy razy czytałam czy na pewno mnie tam nie ma ale nie tym razem :see_no_evil:
Jestem ciekawa Waszych opinii :heart:

2 polubienia

O ja :blue_heart::heart: Dziękuję :blue_heart:
Po ostatnich dwóch stresujących tygodniach to taka miła wiadomość :heart:

2 polubienia

Omg, dziękuję bardzo 🩷🩷🩷
Mam nadzieje, że z emocji nie urodze :rofl::rofl:

5 polubień

Gratulacje dla dziewczyn! Taki ekspres to naprawdę super sprawa, świetny sprzęt :heart: jestem ciekawa waszych testów! Z ciekawością poczytam opinie :blush:

3 polubienia

Oooo super. Dziękuję bardzo. Gratuluję pozostałym :blush::blush:

2 polubienia

Dziękuję @CanpolBabies_Redakcja :heart::heart:
@Efektdomi az parsknęłam śmiechem jak przeczytałam :joy::joy:

3 polubienia

Bardzo dziękuję i już nie mogę się doczekać testów, zwłaszcza że karmie już tylko mm więc taki ekspres będzie bardzo pomocny. A pozostałym dziewczynom gratuluję :wink:

2 polubienia

gratuluje laureatkom:)

2 polubienia

Ooo jeeej !!! Bardzo, bardzo dziękuję ! To najlepszy prezent na zakończenie ciąży jaki mogłam sobie wymarzyć ! Bardzo się cieszę !!:heart::heart::heart::heart:

3 polubienia

Baaardzo dziekuje ! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: ale się cieszę :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: zaraz lepszy dzień :heart: gratuluję pozostałym :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

3 polubienia

Wow mega jestem Wdzięczna dziękujemy !!! I gratulacje dla wszystkich mam

2 polubienia

Bardzo fajnie i się cieszę, że też Ci sie udało!
Jak to pierwsza wygrana - to Ci powiem! Pojechałaś po bandzie! Takie nagrody to można wygrywać :heart:

2 polubienia

Dziękujemy @CanpolBabies_Redakcja ogromnie się cieszę :smiling_face_with_three_hearts: synek będzie zadowolony bo nie będzie musiał tyle czekać na mleko :smile: a szczególnie w nocy kiedy rodzice zaspani sypią mleko do butelki miarka po miarce :sweat_smile: dziękujemy z całego serducha że wybraliscie właśnie nas :heart_eyes: i gratulujemy wszytkim wygranym osobom :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Gratki Mamy :white_heart::white_heart: czekam na informacje jak Wam sie używa :slight_smile:

3 polubienia

Gratulacje kobietki :star_struck: w sumie to nie trzeba było czekać na wyniki żeby wiedzieć które są najbardziej pomocne :heart_eyes:czekam na wasze opinie :revolving_hearts:

3 polubienia

Dziekuje dziekuje dziekuje ! Mega sie ciesze :heart:
Gratulacje dziewczyny ! Ale teraz beda sie flachy robić :muscle:

3 polubienia

Dziekuje bardzo :heart_eyes: zaszczyt bedzie testowac ten sprzet :gift::purple_heart: gratulacje dla wszystkich Mam :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

O matko!!! :heart: Jestem w szoku i bardzo dziekuje! Nie spodziewalam sie ze za grudzien znajde sie na liscie zwlaszcza, ze od porodu jestem srednio aktywna.
@CanpolBabies_Redakcja Bardzo dziekuje za tak mila niespodzianke :heart:
Gratulacje dla Wszystkich Mamusiek! :partying_face::gift:

3 polubienia