Laureatki lipcowej edycji programu testowego 2025

Drogie Mamy,

dziękujemy Wam ogromnie, że byłyście aktywne i pomocne w lipcu na forum. Wytypowałyśmy laureatki, które otrzymują nowe bidony, naczynia i zabawki BabiesBoo :smiling_face_with_three_hearts: :revolving_hearts:

Nagrodę otrzymują:

1. daga1271
  2. Mamamiski
  3. Karcia
  4. magdallenka0897
  5. Muszka
  6. MojeM1
  7. Maximus
  8. Mama.Wiki
  9. Mamamamusia
  10. mamaSophie
  11. MamaSloneczka
  12. Mamma_NK
  13. Kalusia161
  14. Lalka
  15. Mika1
  16. Lea
  17. Mamaem
  18. Ankaakna
  19. MamaZosiWojtkaFranka
  20. Paula54555

Testerki prosimy o napisanie opinii o wygranych produktach (po przetestowaniu).
Wszystkim serdecznie gratulujemy! :heart:

Drogie Mamy, wśród osób aktywnych zauważyłyśmy osobę, która założyła kilka kont i była z ich poziomu aktywna podszywając się pod inne osoby. Nasze nowe narzędzia administracyjne pozwoliły nam bardzo szybko tę osobę zidentyfikować. Nie otrzyma ona nagrody. Przypominamy, że na forum obowiązują zasady “fair play” i szacunku do innych użytkowniczek, wzajemnej życzliwości. Każdy powinien mieć prawo do wygrania nagrody, a takie zachowania są nieuczciwe w stosunku do innych. Przypominamy również, że nie liczy się ilość, ale przede wszystkim jakość komentarzy i wsparcia udzielanego innym mamom, dzielenia się doświadczeniem. To my oceniamy tę jakość i zawsze kierujemy się zasadą doceniania najbardziej zaangażowanych i pomocnych mam na forum. Pod warunkiem że mama nie pisze z z kilku kont by otrzymać więcej zestawów do testowania, ungiemożliwiając tym samym innym mamom na forum otrzymanie nagrody.

12 polubień

Jestem w szoku , że mnie nie ma . Ale gratuluję pozostałym :smiling_face:

1 polubienie

Wow dziękujemy :heart_eyes: gratulacje dla wszystkich mam

Mega dziękuję :heart::heart::heart: i gratulacje dla pozostałych mam

Wow mega dziękuję :heart_eyes: właśnie nam się przydadzą bardzo. :slight_smile:

Trochę szkoda, bo dziewczyny, które angażowały się cały miesiąc, nic nie dostały, a te, które dołączyły pod koniec, coś wygrały. Fajnie mi tu było, ale to wydaje się trochę niesprawiedliwe. Myślę, że dziewczyny wiedzą, o kogo chodzi, zarówno te, które wygrały, jak i te, które nie wygrały.

3 polubienia

Ooo, bardzo dziękuję :smiling_face_with_three_hearts:

Myślałam , że @CanpolBabies_Redakcja patrzy na cały miesiąc a nie tylko na to że ktoś przyjdzie pod koniec miesiąca i sobie nabije komentarzy . :smiling_face:

6 polubień

Dziękuję :slight_smile: :slight_smile: :hugs::hugs::hugs:

Bunia no tez jestem w szoku :thinking::thinking::thinking:

1 polubienie

Masz rację, też to widzę… Naprawdę żal mi tych dziewczyn, które przez cały miesiąc dawały z siebie wszystko, a na koniec wyszło inaczej… i widzę , że nie tylko Ty :thinking:

3 polubienia

Ooo trochę też jestem w szoku myślałam że jednak dałam coś od siebie więcej w tym miesiącu :pleading_face::pleading_face: i tak widzę że właśnie brakuje kilka dziewczyn które były mocno aktywne w tym miesiącu

4 polubienia

No właśnie, też to zauważyłam. Niestety trochę niesprawiedliwe :smirk::thinking:

2 polubienia

Ja byłam pewna , że Ty wygrasz bo pisałaś dużo :smiling_face:

2 polubienia

Oooo to jestem w szoku , byłam aktywna Cały miesiąc nie ukrywam zależało mi na testach jak każdej innej mamie tutaj . Trochę nie sprawiedliwe że dostały osoby które aktywność swoją pokazały dopiero ostatniego lipca byle nabić aktywność , trochę smutno . Myślę że byłam pomocna bo dostałam dużo serduszek też w lipcu , (chyba więcej serduszek jak co niektóre komentarzy na miesiąc ) :pleading_face::pleading_face::pleading_face::pleading_face::disappointed_relieved: chyba zaszła jakaś pomyłka

3 polubienia

Dziękuję bardzo :blush: nie ukrywam że zależało mi na tych zabaweczkach dla mojego syncia

1 polubienie

Dokładnie… tak samo myślałam że ty też wygrasz a nie osoby które się udzieliły tylko pod koniec miesiąca… bardzo niesprawiedliwie…

Czyli wygląda na to, że lepiej udzielać się tylko pod koniec miesiąca…

1 polubienie

Myślę że @Mama.Wojtusia @Mama.kacperka pisały bardzo pomocne komentarze więc nie wiem dlaczego ich tu nie ma…

2 polubienia

Dziękuję bardzo. Zależało mi na zabawkach bo szwagierka akurat urodziła i będę miała na prezent bo wyglądają na piękne Ale szczerze to niektóre z dziewczyn powinny dostać nagrody za aktywność bo zasługiwały na to. Gratulacje dla pozostałych wygranych

4 polubienia