Laureatki listopadowej edycji programu testowego 2025

Drogie Mamy, dziękujemy Wam ogromnie, że byłyście aktywne i pomocne w listopadzie na forum. Wytypowałyśmy laureatki, które otrzymują zestaw kontrastowych zabawek sensorycznych BabiesBoo :smiling_face_with_three_hearts: :revolving_hearts:

Lista Mam, które testują produkty Canpol babies, jest dostępna na stronie:
https://canpolbabies.com/dolacz-do-mam-testerek

Testerki prosimy o napisanie opinii o wygranych produktach (po przetestowaniu).
Wszystkim serdecznie gratulujemy! :heart:

15 polubień

Serdeczne gratulacje dziewczyny! :heart_eyes:
Piękne zestawy na te święta otrzymacie!

3 polubienia

Wchodze na forum a tu taka niespodzianka ! Dziekujemy bardzo ! Bedzie testowane !
Idealny prezencik dla malej na swieta :smiling_face_with_three_hearts:
Gratulacje dziewczyny !

4 polubienia

Ale super wiadomość :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: dziękuję :heart: Mamusie pamiętajcie, żeby odpisać na maila :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Dziekuje bardzo i gratulacje dla pozostałych dziewczyn :slight_smile:

1 polubienie

Dziękujemy ślicznie!! :star_struck: mój synek powoli zaczyna wysoki podpór i chwytać różne zabawki w łapki więc na pewno będzie idealnym testerem :grin:

2 polubienia

Dziękuję! :face_holding_back_tears: tak bardzo się cieszę!
Mój synek to umie się ustawić :sweat_smile: Siedzi sobie w brzuchu, ma cieplutko fajnie, przyjdzie niedługo na świat a tu już takie prezenty będą na niego czekały na dzień dobry :hugs::smiling_face_with_three_hearts:

3 polubienia

Gratulacje dziewczyny ! Oby wam służyły :slight_smile:

1 polubienie

Fiu fiu :white_heart::christmas_tree::snowflake: dziękuję :christmas_tree::white_heart::snowflake:

Dziękuję bardzo :heart: Juz niedlugo córeczka bedzie z Nami i bedziemy testować :star_struck: Wcześniej Nasz dwulatek na pewno wszystko sprawdzi :stuck_out_tongue:

Gratulacje dla Wszystkich Mam, które bedą testować te cudowne zabaweczki :star_struck:

1 polubienie

Oooo dziękuję nie spodziewałam się :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Bardzo dziekuje! Az sie poplakalam ze szczescia :sob::blush::christmas_tree:
Synek bedzie mial idealny prezent na urodzenie i pod choinke :christmas_tree::gift:
Gratulacje dla Wszystkich Mam​:heart::heart::heart:

1 polubienie

Jeeej! Cudowna wiadomość , prezent pod choinkę dla bliźniaków najlepszy na świecie :heart: Gratuluję pozostałym mamom i niech służą Waszym dzieciaczkom! Liczę, że jedną z zalet tych zabawek będzie ciepła kawka :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Ojej nie spodziewałam się tego a tu proszę taka miła niespodzianka :smiling_face: idelany prezent na święta

1 polubienie

Gratulacje dziewczyny, będziecie mieć świetny prezent na święta

1 polubienie

Dzięki i gratulacje dla pozostałych mam :slight_smile:

1 polubienie

@CanpolBabies_Redakcja bardzo dziekuje :heart: i gratulacje dla pozostałych mam:)
akurat paczka przyjedzie± w terminie planowej cc wiec bedzie testowanie na bieżąco:)

2 polubienia

Bardzo dziękuję i gratulacje dla pozostałych Mam :heart: ale będzie piękny prezent dla małego :heart_eyes:

3 polubienia

Dziękuję :pleading_face: Zrobiliście mi taką niespodziankę :pleading_face:
Mały tester jeszcze w brzuchu, ale z pewnością się ucieszy na te wszystkie cudowności :smiling_face_with_three_hearts:
Już nie mogę się doczekać wspólnych testów :heart_eyes:

Dziękuję serdecznie jeszcze raz i gratulacje dla wszystkich pozostałych mam! Wspaniałe prezenty dla naszych pociech :heart:

2 polubienia

Już się nie mogę doczekać, kiedy kurier do nas przywiezie tą paczuszkę :heart_eyes: