Laureatki lutowej edycji programu testowego 2024

Wow dziękujemy jestem w szoku 🥰 super ze będziemy mogli testować te cudowności 😍

Drogie Mamy, 

dziękujemy bardzo, że byłyście aktywne i pomocne w lutym

na forum. Wytypowałyśmy 20 laureatek, które otrzymują matę, karuzelę i książeczkę FOX

Listę testerek znajdziecie na:  https://canpolbabies.com/pl_PL/przetestuj/dolacz-do-mam-testerek/teraz-testujemy

Dodatkowo chciałybyśmy za aktywność nagrodzić książeczką następujące Mamy:

Lea&Leo

ewa1989m

gawel.paulina0106

Wszystkim Paniom bardzo dziękujemy za aktywność :) 

Wow bardzo dziękuję ❤️ gratulacje dla pozostałych mam 

Super. Gratulacje dla pozostałych mam 

Dziękujemy! ❤️

Dziękuję! jeeee, wspaniała wiadomość! Nie mogę się doczekać :)

dziękujemy ❤️ i gratulacje dla pozostałych mam 😁 

Bardzo serdecznie dziękuję i gratuluję pozostałym fajnie że zostały jeszcze nagrodzone dodatkowe osoby na pewno będzie im bardzo miło

Gratulacje dla wszystkich dziewczyn. Ten zestaw jest przecudny, każdy maluszek będzie szczęśliwy. 
Piekny gest ze strony canpol babies , że nagrodzono dodatkowe osoby. 

Dziękuję bardzo. Już się nie możemy doczekać testowania ❤️

Gratulacje dla Wszytkich Mam ❤️

Gratulacje dziewczyny! I ja również bardzo dziękuję! Cudowne nagrody <3 

Dziękujemy i gratuluję pozostałym mamom :) Ta kolekcja na pewno skradnie serca nie jednego malucha i mamY:)

bardzo fajnie że nagrodzone są dodatkowe osoby, zachęci to do aktywności:)

Tak te dodatkowe nagrody to miły gest :) 

Gratulacje;)!

Och, mimo naszych problemów udało się dostać do testów. Jest mi niezmiernie miło i dziękuję :) gratuluję wszystkim nagrodzonym mamom :) I dzieciaczkom. Nie ukrywam, że najbardziej czekam na książeczkę, bo u nas teraz najchętniej bawimy się właśnie książeczkami :) 

Nasza paczuszka już dotarła ! Prrzecudowne 👌🥰 zabieramy się za testy 🥰

Piękne te rzeczy do testów, również otrzymaliśmy paczkę dziś. Jestem zachwycona. Mata już rozłożona. 

Do mnie również dzisiaj dotarła książeczka. Jest naprawdę świetna! Dziękuję bardzo za wyróżnienie ❤️ Gratuluję również pozostałym mamusiom! 🐣💕

Do Nas paczka dotarła:) Dziękujemy ❤️ Mata i karuzela muszą zaczekać do popołudnia a książeczka już w użytku. Mały zachwycony! Jest co ugryźć, szelesci, różne faktury - cudo! 

Gratulacje;)! Miłego testowania:)