Laureatki październikowej edycji programu testowego 2025

Drogie Mamy,
dziękujemy Wam ogromnie, że byłyście aktywne i pomocne w październiku na forum. W tym miesiącu powitałyśmy mnóstwo nowych mam :heart_eyes: :heart: Nie ukrywamy, że wybór laureatek był w tym miesiącu bardzo trudny. W związku z tym zdecydowałyśmy, że wyróżnimy jeszcze dodatkowe 5 osób, które otrzymają nasz Inteligentny laktator muszlowy SmartSense w wersji pojedynczej :heart: Będą to:

1. asiam1
  2. MamusiaNM
  3. ewelka8990
  4. Mamamamusia
  5. MamaSloneczka

Tradyjnie wytypowałyśmy także laureatki, które otrzymują główną nagrodę, czyli zestaw do karmienia piersią : NOWY rewolucyjny laktator podwójny muszlowy premium SmartSense, wkładki laktacyjne czarne i białe oraz kompresy żelowe na piersi. :smiling_face_with_three_hearts: :revolving_hearts:

Kompresy żelowe na piersi to wyrób medyczny. Dla bezpieczeństwa używaj go zgodnie z instrukcją lub etykietą. W przypadku wątpliwości skonsultuj się ze specjalistą.

Lista Mam, które testują produkty Canpol babies w październiku, jest dostępna na stronie:
https://canpolbabies.com/dolacz-do-mam-testerek

Testerki prosimy o napisanie opinii o wygranych produktach (po przetestowaniu).
Wszystkim serdecznie gratulujemy! :heart:

8 polubień

O matko dziekuje bardzo :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 polubienie

Dziękuję bardzo! Gratulacje dla pozostałych mam! Będę testować z przyjemnością :heart_eyes::heart_eyes:

Gratulacje dla pozostałym Mam :wink:

Gratulacje kobietki :star_struck::muscle:

1 polubienie

Oooo matko !!! Ale się cieszę !! Dziękuję !!!:heart::heart::heart:

1 polubienie

Zrobiliście mi dzień!!! Dziękuję! Jestem niesamowicie wdzięczna :face_holding_back_tears: cała ta wyprawka to są tak duże koszta, że taki prezent w postaci laktatora to naprawdę wspaniała sprawa :hear_no_evil::face_holding_back_tears:

Brawo dziewczyny gratuluję! Całej 25 osobowej ekipie laureatek :partying_face:

4 polubienia

ooo dziekuje :heart: i gratulacje dla pozostałych :heart:
bardzo chetnie przetestuje i podziele sie opinia :slight_smile:

Gratulacje kochane​:heart_hands::heart:

O rany! Jestem naprawdę wdzięczna, to będzie najcudowniejszy prezent jaki dostałam na moje nowe drugie macierzyństwo :revolving_hearts: gratuluję innym mamusiom !
A mam pytanie do mam które już wcześniej testowały, dane adresowe podajemy w odpowiedzi na maila z informacją o wygranej? :slight_smile:

1 polubienie

Dziękuję bardzo!! :heart::heart::heart::heart::heart::heart:

Ooo jaaaa :heart_eyes::heart_eyes: dziękuję pięknie :star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck: jestem mile zaskoczona wyróżnieniem :blush::blush::blush::blush:

1 polubienie

Tak, prosimy podać dane w odpowiedzi na maila :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

to będzie piekna przygoda zacząć nową laktacje z canpolem :slight_smile: dobrze że niedługo termin​:rofl:
testowanie handsfree i nowego❤️

Dziękujemy. Super że redakcja postanowiła dodatkowo obdarować 5 osób :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face: na pewno wybór w tym miesiącu nie był łatwy :smile:

2 polubienia

Szkoda że znowu nie udało się wygrać. Niemniej jednak gratulacje dla was wszystkich wygranych. To był ostatni raz kiedy wzięłam udział w jakimkolwiek konkursie, nie znam osoby która by miała takiego pecha jak ja :woman_shrugging:t2::face_with_peeking_eye:

@Monia361 kochana nie ma co sie poddawac :slight_smile:
z tego co widzialam tez masz nowe konto a wybor mieli trudny. duzo stalych pomocnych osob plus nowych dolaczylo i ciezko taka selekcje zrobic
moze to zabrzmi glupio ale pobyt na tym forum bywa jak “nagroda” tyle cennych info i porad nie znalazlam jeszcze nigdzie

2 polubienia

Jak ja się mega cieszę i jestem bardzo wdzięczna @CanpolBabies_Redakcja za tak cudowny prezent :smiling_face_with_three_hearts::heart: marzyłam bardzo o tym laktatorze :star_struck:przy moim pierwszym synku byłam źle przygotowana,nie miałam takiego sprzętu,a teraz, już niedługo (odliczam ostatnie tygodnie) będę pewniejsza siebie i choćby nie wiem co będę walczyć o tą laktację,a myślę że z takim laktatorem na pewno się uda i przy dwójce dzieci będę miała dużo łatwiej :smiling_face_with_three_hearts:
Jeszcze raz bardzo bardzo dziękuję :heart:

1 polubienie

O jaaaacie dziękuję bardzo :smiling_face_with_three_hearts: mój mąż to dopiero będzie w szoku :sweat_smile: nie mogę się doczekać testowania. Jako mama kpi po niełatwej przygodzie z rozkręceniem laktacji i kilkoma laktatorami w domu postaram się wystawić jak najdokładniejszą i najrzetelniejszą opinię :grinning:

Ojej :smiling_face_with_three_hearts: Gwiazdka w tym roku wypadla w listopadzie :christmas_tree: Bardzo dziekuje za nagrode :heart:
Moja druga przygoda laktacyjna rozpocznie sie z Canpol :heart: a czekalam na BF zeby kupic ten laktator.
Jestem przemega szczesliwa :heart:
Gratulacje dla Wszystkich Mam :sparkles::sparkles::sparkles:

1 polubienie