Z tego co czytałam to może się utrzymywać nawet kilkanaście tygodni
Ile czasu od porodu minęło w waszym przypadku do zniknięcia tej kresy na brzuchu? U mnie po pierwszym porodzi, nie było po niej sladu juz po dwóch tygodniach, a teraz mineło 10 tygodni i jest mocno widoczna i w zasadzie wcale nie zaczęła blednąc ani zanikac. Obawiam się czy taki ślad może zostac na stałe?
Oj u mnie bardzo długo była widoczna. Nie pamiętam ile dokładnie, ale o wiele dłużej niż 10 tygodni. Myślę, że z pół roku to na pewno było widać.
a smarowałyście to czymś specjalnym? Moze jakas masc rozjasniajaca przebarwienia ..?
Oj nie pamiętam dokładnie,ale długo się utrzymywała
Spokojnie- zniknie.Nic z tym nie musisz robić.Organizm musi do siebie dojść i wszystko wróci do normy.
Ja w ciąży w ogóle nie miałam wyszła po porodzie i chwilę się utrzymywała chyba nawet dłużej niż Tobie nie smarowalam niczym bo to tego nie wymaga. Utrzymywało mi się mnie więcej tyle co bardzo ciemny kolor brodawek.
U mnie po 2miesiacu znikła. Przy pierwszym i drugim dziecku szybciej ;))
Ewe nie zwracałam uwagi ile czasu zajęło aż zniknęła. Ale znikła
Nie pamiętam ile czasu minęło zanim zniknęła po pierwszej ciąży.
Ewe ja jestem 9 tygodni po porodzie o też nadal mam z tym, że jest jasnieksza i częściowo od góry zanikła.
Bo to jest chyba taki pigment wiec na pewno potrzeba czasu żeby skóra się rozjasnila. Nie wiem czy w sumie są jakieś przypadki ze ona nie zniknęła nie slyszałam
Bo wiecie ... lata za pasem, jakieś bikini przydało by sie ogarnąć xD rozstępów zero, brzuch plaski, cycki jeszcze nie obwisły i tylko ta krecha taka rażąca. Wiec albo zaryzykować i kupić dwuczęściowy w nadzieji ze do lata zniknie, albo powiedzieć trudno, kupić jednoczęściowy (za którymi nie przepadam ...) i olać czy zniknie czy nie
Do lata może zniknie. Jednak jednoczęsciowy kostium dobrze mieć. Na basen zawsze się przyda.
Moim zdaniem nie ma się czym przejmować, to tylko kreska na płaskim brzuchu. Ja to bym chciała mieć tylko taki problem po ciąży... ;D
ewe ja bym olala czy widac kreske czy nie, jak opalisz brzuch to nawet jak nie zniknie to bedzie mniej widoczna
Kiedyś zniknie,a to nie jest powód do wstydu ! Tylko znak,że niedawno wydałaś życie 😊
Ja na pewno nie będę się przejmować kreską na brzuchu w okresie letnim. Nie ma się czego wstydzić to tylko piękna pamiątka po ciąży. Dla mnie raczej duma niz jakiś powód do kompleksów
Dokładnie jestem zdania co dziewczyny ze nie ma co się przejmować
W sumie to macie racje, olać to :) kupiłam dwuczęściowy :D Nikt tak jak Wy nie potrafi podnieść na duchu i nastawić na właściwe tory ;) Btw kupiłam tez olejek z lirene Awokado i migdał.. ;D niby ma super działać na skore problematyczna, blizny, rozstepy, przebarwienia etc. Wzielam bo pięknie pachniał a czy cos zdziała to się okaże ;)
Nawet by mi do glowy nie przyszlo zeby. Miec jakis kompleks z tego powodu :D