Łóżeczko - mama na wózku

Regulacja wysokości na 3 poziomy zazwyczaj jest w większości łóżeczek. Z tego co pamiętam to chyba klupś robi też takie z opuszczanym bokiem.

Drogie Mamusie poszukuję łóżeczka z regulacją wysokości oraz takiego, przy którym jeden z boków będzie w formie otwieranych drzwi, tak abym mogła spokojnie podjechać na pod łóżeczko (poruszam się na wózku).
Czy któraś z Was spotkała się z takim łóżeczkiem czy zostaje mi tylko stolarz? :slight_smile:

I na allegro przykładowe arusia znalazłam http://allegro.pl/arus-15el-lozeczko-dzieciece-z-opuszczanym-bokiem-i5703920801.html

olga są dostępne takie łóżeczka , może nawet uda Ci się odkupić używane na allegro lub olx. Po co przepłacać za stolarza . Ja mnóstwo rzeczy kupuje na Olx

Są takie z Chicco chyba dostawiane do łóżka ale są strasznie drogie bo ok 700 zł ale tylko na 5-6 mcy , myśle że ze zwykłego można by było przerobić jakoś jeden bok tak żeby pasowało i było Ci wygodnie :slight_smile:

Olga nie musisz zamawiać specjalnie od stolarza, bo bedzie to wyzszy koszt niz kupić gotowe, a są takie łóżeczka. Regulacja wysokosci jest wkazdym łóżeczku, a są też takie ktore mają opuszczany bok. Są też łóżeczka dostawne do łóżka rodziców. A może najwygodniej na początku byłoby Ci z kołyska? Ona jest niska, a kolysanie można zablokować. Nie wystarczy taka kołyska na długo, ale jak wiadomo najcięższe są początki i dla mamy i dla maleństwa.
Poprzeglądaj sibie ogłoszenia lokalne np. Olx, ja tak kupiłam łóżeczko dla synka za grosze.

Dziękuję :slight_smile: O łóżeczkach z regulacją wysokości wiem i opuszczanym bokiem :slight_smile: Przeróbka jest raczej nie unikniona ponieważ mi chodzi o łóżeczko pod które będę mogła podjechać a nie stanąć obok więc musi mieć po prostu otwierany bok na zewnątrz :slight_smile:

olga może najpierw zorientuj się jaki byłby ewentualny koszt przeróbki łóżeczka tak, aby bok bez problemu otwierał się. Te z opuszczanym bokiem może jednak stanowić dla Ciebie problem. Zawsze możesz kupić używane i zrobić małą przeróbkę:)

Tak jak pisze Silver przeróbka bedzie tańsza. Zamontować na listwie zawiasy a z drugiej strony “haczyk” (nie wiem jak to się dokladnie nazywa) do zamykanua boku. I tyle byłoby roboty, pewnie mąż lub ktoś z rodziny nawet dałby radę tak przerobić :slight_smile:

Tak chyba beziemy kombinować :slight_smile: Dziękuję :slight_smile: