Regulacja wysokości na 3 poziomy zazwyczaj jest w większości łóżeczek. Z tego co pamiętam to chyba klupś robi też takie z opuszczanym bokiem.
Drogie Mamusie poszukuję łóżeczka z regulacją wysokości oraz takiego, przy którym jeden z boków będzie w formie otwieranych drzwi, tak abym mogła spokojnie podjechać na pod łóżeczko (poruszam się na wózku).
Czy któraś z Was spotkała się z takim łóżeczkiem czy zostaje mi tylko stolarz?
I na allegro przykładowe arusia znalazłam http://allegro.pl/arus-15el-lozeczko-dzieciece-z-opuszczanym-bokiem-i5703920801.html
olga są dostępne takie łóżeczka , może nawet uda Ci się odkupić używane na allegro lub olx. Po co przepłacać za stolarza . Ja mnóstwo rzeczy kupuje na Olx
Są takie z Chicco chyba dostawiane do łóżka ale są strasznie drogie bo ok 700 zł ale tylko na 5-6 mcy , myśle że ze zwykłego można by było przerobić jakoś jeden bok tak żeby pasowało i było Ci wygodnie
Olga nie musisz zamawiać specjalnie od stolarza, bo bedzie to wyzszy koszt niz kupić gotowe, a są takie łóżeczka. Regulacja wysokosci jest wkazdym łóżeczku, a są też takie ktore mają opuszczany bok. Są też łóżeczka dostawne do łóżka rodziców. A może najwygodniej na początku byłoby Ci z kołyska? Ona jest niska, a kolysanie można zablokować. Nie wystarczy taka kołyska na długo, ale jak wiadomo najcięższe są początki i dla mamy i dla maleństwa.
Poprzeglądaj sibie ogłoszenia lokalne np. Olx, ja tak kupiłam łóżeczko dla synka za grosze.
Dziękuję O łóżeczkach z regulacją wysokości wiem i opuszczanym bokiem
Przeróbka jest raczej nie unikniona ponieważ mi chodzi o łóżeczko pod które będę mogła podjechać a nie stanąć obok więc musi mieć po prostu otwierany bok na zewnątrz
olga może najpierw zorientuj się jaki byłby ewentualny koszt przeróbki łóżeczka tak, aby bok bez problemu otwierał się. Te z opuszczanym bokiem może jednak stanowić dla Ciebie problem. Zawsze możesz kupić używane i zrobić małą przeróbkę:)
Tak jak pisze Silver przeróbka bedzie tańsza. Zamontować na listwie zawiasy a z drugiej strony “haczyk” (nie wiem jak to się dokladnie nazywa) do zamykanua boku. I tyle byłoby roboty, pewnie mąż lub ktoś z rodziny nawet dałby radę tak przerobić
Tak chyba beziemy kombinować Dziękuję