Maszyna do robienia maseczek

Hej dziewczyny.Używałyście może maszyny do robienia maseczek hydrożelowych??Szukałam nietypowych prezentów i ten wydaje się być świetny.Do zrobienia maski potrzebujemy kapsułę kolagenową( jest w zestawie),wodę i owoce,warzywa,mleko w zależności jaką maskę chcemy sobie zrobić.Co sądzicie o takim małym domowym Spa????

https://allegro.pl/oferta/maszyna-do-robienia-maseczek-na-twarz-23w1-10941367769

Przyznam się, że pierwszy raz o takiej domowej maszynce słyszę. Fajny gadżet dla osoby, która takie coś lubi i chętnie tworzyłaby dla siebie takie maseczki. Ja osobiście wiem, że u mnie by to zalegało i było mało wykorzystane bo nie mam po prostu na takie "zabawki" czasu. Mam za dużo wszelkich obowiązków i do tego opieka nad dziećmi pochłania mi większą część czasu, ale może kiedyś....

Pierwszy raz słyszę o takiej maszynce

Jak dla mnie sztos. 

Moja koleżanka właśnie taką ma ake się zadtaenawiam czy taka kapsuła jest na 1 raz i czy są do zakupu osobno. 

Myślę że to super pomysł na prezent. Dana osoba może sobie dodać właśnie tak jak piszesz owoce lub też warzywa jakoś miód czy inne preparaty pochodzenia naturalnego. 

Też pierwsze słyszę 

No nie slyszalam, że takie cuda istnieją, ale ja osobiście lubię maseczki i byłby to dla mnie super prezent. 

Anulka poszperałam i kapsuły sa do kupienia osobno wiec to dobrze bo bez sensu kupic prezent a potem z niego nie korzystać 

Kurcze, nie słyszałam o tym . Fajna sprawa :)) ja lubię takie gadżety

To już Mikołaj będzie miał ułatwienie :)

O ciekawy pomysł 

nie mam