Hej! Czy któraś mama ma może materac od Fizjomommy dla siebie albo swojego dziecka? Organizuje teraz pokój dla syna, opinie w Internecie ma dobre i cena też fajna, ale wolałabym poznać opinie z pierwszej ręki ![]()
Ogólnie materaca nie mam ale pani dobrze gada w internatach
więc materac też może być ok. Jak cena dobra o opinie też to bym brała
Ja nie mam materaca od niej, więc ciężko się wypowiedzieć, a jakie są opinie na temat tego materaca na stronie?
Nie slyszalam o niej. W internetach tzn gdzie, ma pewnie instagram, fb, albo tiktok?
Jeny marzy mi się właśnie on
Aż muszę z ciekawości zajrzeć do niej i zobaczyć ten materac.
Nie mam osobiście, ale widziałam sporo pozytywnych opinii, chwalą jakość, wygodę i dobrą wentylację. Wygląda na fajny wybór ![]()
Też widziałam pozytywne opinie, więc wydaje mi się, że może być dobry. Sama nie mam, ale z polecajek fizjomommy korzystam dość często i sprawdzają mi się, więc mam zaufanie do tej osoby.
Ja ja śledzę na Instagramie, ale ma też Facebooka i bloga
Generalnie pozytywne. Widziałam jakieś pojedyncze że dziwny zapach miał ten materac, ale czasami są super opinie, a coś się kupi i jest się niezadowolonym. Tak osobiście nie znam nikogo kto by miał ten materac
@daga1271 jesteśmy tylko ludźmi i czasami to co komuś pasuje nam niekoniecznie musi też.
No tak, masz rację, kazdy też szuka czego innego ![]()
Niestety nie doradzę , nie znam tej pani ani tego materaca
ja zawsze trochę się boję tych poleceń „znanych” osób. Boję się czy są naprawdę dobre czy po prostu jest to płatna reklama.
Ja też te polecenia mega znanych osób odkładam w kąt . Jednak tu pani jest fizjoterapeutka i tu dużo było dobieranego wszystkiego pod jej okiem ![]()
Ja mam to samo ze znanymi osobami. Ale tak jak zauważyła @Mamamamusia Fizjomommy to fizjoterapeuta, i jeszcze nie jest aż taka znana, żeby wszystko reklamować, nie mając pojęcia o tym produkcie. Do niedzieli jest jeszcze promocja, to jak się zdecyduje to dam Wam znać
I to fizjoterapeutą który się zna. Oglądam ja czasami i naprawdę dużo fajnych rzeczy mówi. Myślę że ona nie jest jeszcze tak zmanierowana tym wszystkim żeby za kasę robić polecenia
Właśnie mam to samo zdanie ![]()
Ja się nad nim zastanawiałam ale ostatecznie wybrałam od nich materac z antybakteryjna pianka, na początku wydawał mi się bardzo twardy w porównaniu z materacem w dostawce (tylko tam standardowo dodany był już materac firmy dostawki) ale mała śpi sobie na nim fajnie. Nie płacze jak tam leży i bawi się. Jedynie to my mamy trochę problem z przeprostem kręgosłupa i jak się przewróci na plecy w ciągu dnia z drzemki to potrafi się wybudzić
nie wiem czy to kwestia materaca, raczej nie, bo gdy zasnęła nam na dłuższy i głębszy sens to nic ja nie wybudziło.
ogólnie polecam ich materace
Hmm wydaje mi się że to nie jest jednak przez materac
No tak właśnie pisałam że raczej nie bo jak odłożymy ja na boczek lub ma ten głębszy sens to śpi sobie ładnie