Ja niestety nie miałam tego problemu, dziewczyny, pomozecie??
Hej dziewczyny ostatnio mi lekarz wykrył nadzerke do usunięcia , miała któraś z was podobny problem ? Jak ogólnie oceniacie usuwanie ? Boli ? Rozważam opcje usunięcia laserem chodź zdecydowanie jest droższa mój lekarz wykonuje tylko wypalanie , Dzięki za pomoc
Agata są założone przez fuckkotek dwa takie same wątki tego samego dnia, w dwóch różnych kategoriach. Pomagamy w innym wątku w ploteczkach
Mi w ciąży zrobiła się niewielka i lekarz powiedział że do oceny po porodzie vo jeśli dalej będzie mała. I cytologia ok to mówił żeby lepiej zostawić jeśli oczywiście nie ma jakiś pamien wydłużonych krwawień i innych dolegliwości
Kurcze ja nie miałam do wycięcia ale miałam ogólnie nadrzerke , lekarz przepisał tabletki i stan zapalny i nadrzerka minela. Trzymam kciuki aby było szybko i bezboleśnie �
Zabieg został przełożony na kolejny miesiąc prawdopodobnie bo dlugo czekałam na cytologię a to najlepiej robić od razu po okresie bo potem jest dużo śluzu i ciężko się wykonuje to no zobaczymy co będzie dalej
Daj znać jak poszło
Powodzenia :)
Będzie dobrze :)
Ja miałam kiedyś , ale skończyło się na farmakoterapii i udało się pozbyć , trzymam kciuki aby obyłol się bezboleśnie ;)
Ja teraz mam ale lekarz mówił żebym jeszcze poczekała, mówi ze sama może się wchłonąć.
Zobaczymy teraz miałam mieć w tym miesiącu ale znowu święta są a po świętach znów będzie owulacja więc trzeba będzie kolejny raz przesunąć w czasie niestety a dla mnie takie przekładanie też nie jest do końca dobre bo jednak o tym myślę cały czas i się denerwuje
Nie ma się co stresować, bo to jeszcze gorzej wpływa na Twój organizm
Mama Laury fajnie się czyta taki wątek z dawna i obserwuję jak jednak sprawy się potoczyły miałaś mieć zabieg a tu okazało się że musiała się z pewnych względów przekładać przekładać aż w końcu nagle Zaszłaś w ciążę i tak naprawdę wszystko się odciągnęło
no w ciązy różne rzeczy sie dzieją czasami. mi niby jeden gin na początku ciąży powiedział ze mam niewielka nadżerkę ale drugi gin tego nie potwierdził wiec uznałam temat za niebyły
Ola czasami nadżerka w ciąży może się wchłonąć więc może dlatego inny ginekolog tego nie zauważył bo nie było czego
Ja też w sumie nie wiem co z moją ale skoro lekarz się nie oddzywa to chyba jest w porządku pytanie też czy dalej ja widać skoro się macica poszerza
coś brałaś na tą nadżerkę ?
Ja kiedyś nawet czytałam żeby poprawnie stwierdzić nadżerkę to trzeba zrobić badanie po prostu bo łatwo ją z czymś innym pomylić. Więc na oko raczej nie widać że to nadżerka
Mi lekarz mówił ze nadzerkę trzeba badać co 6 mies