Drogie mamy, powoli zbliża się grudzień. Jakie są ulubione zimowe wydarzenia Waszych dzieci? Jarmark świąteczny, pokazy świetlne, park fontann, oglądanie szopki, wspólne wyjście na lodowisko, spektakle dla dzieci np. Dziadek do orzechów? Dajcie znać!
Córka najbardziej uwielbia jeździć na sankach i zdecydowanie na to czeka najbardziej. Oprócz tego lepienie bałwana, bitwa na śnieżki, ogólnie zabawy na śniegu. Może w tym roku wybierzemy się wspólnie na jakiś pokaz świetlny , bo wcześniej jak była mniejsza to nie była tym zbytnio zainteresowana.
Ja mam synków lat 10 i 6 i synek starszy uwielbia wszystko i z wszystkiego by korzystał byle by się coś działo;) młodszy synek lubi też jak się coś dzieje się nie że wszystkiego korzysta ponieważ jest po chorobie nowotworowej i miał operację wycięcia guza mózgu także ma dużo powikłań po operacji i jest mu ciężko a ciężko mi też jest na to patrzeć bo z wielu rzeczy nawet choćby chciał to synek nie może skorzystać z powodu równowagi itd.
Sanki ! Mój syn już tylko czeka
U nas spadł śnieg 3 dni temu i córka codziennie pyta kiedy będzie mogła iść pojeździć na sankach, ale niestety jest go za mało na to żeby jeździć.
My też czekamy na sanki. Jeszcze chwila, niech mała nasza zacznie siadać
A my dziś byliśmy 1 raz na sankach z małą ;)
My wybieramy się na lodowisko i jarmark świąteczny w tym roku
U nas takie wydarzenia dopiero przez nami w poprzednich latach syn albo był za mały albo jak mieliśmy w planie gdzieś go zabraćto wiecznie był chory mam nadzieje ze w tym roku uda się wyskoczyć z naszymi maluchami do ogrodu świateł
My jeździmy na jarmark świąteczny . W tym roku pewnie też pojedziemy ;)
U nas wszytko jest nowością. Planujemy wizytę do galerii handlowej na "mikołaja" zawsze sa jakieś atrakcje.
Widziałam dużo pozytywnych opini o Flora Point - Świat Roślin podobno gratka dla dzieci. Może tam pojedziemy.
Sanki i śnieżki , syn już wie nie może doczekać :)
Miasteczka Mikołaja super. Wszelkie kiermasze super
Teraz ruszają targi i jarmarki , wszędzie pełno atrakcji dla dzieci i mnóstwo ozdób świątecznych, magicznie
My planujemy wybrać się na jarmark świąteczny
Shadow555 Zdecydowanie zimowe zabawy są uwielbiane przez dzieci, super! :)
Annnna Ekstra! Jak się córce podobało? :)