Najlepsze życzonka z okazji Dnia Dziecka

Wszystkie dzieci nasze są :heart:
A że wszyscy jesteśmy dziećmi to dla wszysykich najlepsze życzonka :kissing_heart::kissing_heart:

7 polubień

Oooo podziękowania w imieniu córek :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

A właśnie moja starsza dostała w prezencie taka śliczna koszulkę - od raz po Twojej grafice mi ją przypomniałaś
:blush::blush::blush:

3 polubienia

Wszystkiego dobrego dla wszystkich dzieci małych i dużych 🩷

Mój syn wczoraj od babci dostał torbe ubrań z pokemonami :face_with_hand_over_mouth: pare zwstawów lego od babci i cioci a jutro jedziemy po jego marzenie czyli rolki, ochraniacze, kask :smiley:

3 polubienia

Mój mały został obsypany prezentami, ale mój tato nie zapomniał też o mnie i dostałam stówkę :sweat_smile: rozczula mnie to :face_holding_back_tears:

1 polubienie

U nas „stare” dzieci dostaly dzien dziecka wczoraj i moja mama nas zaprosiła na pizze :pizza: :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Życzę nam wszystkim dziecięcej radości w sobie! :heart_eyes::star_struck:
Pięknego dnia dla Dużych i Małych Dzieci! :sparkling_heart:

U nas też zawsze świętowanie, i nie tylko maluchy są obdarowane prezentami, rodzice zawsze też pamiętają i o nas :face_holding_back_tears::heart_eyes:

2 polubienia

My od dwóch dni świętujemy dzień dziecka w sumie bo festyny, dmuchance :slight_smile: ale córki i od babci po 100 zł dostały i baba mówi to kup im po jakiejś koszulce :grin::grin:

1 polubienie

Wszystkiego najlepszego kochane dzieciaki , niech się wam spełniają wszystkie marzenia :heart:

@Mamii u nas to samo jest zawsze rodzice nas obdarowują bo przecież jesteśmy ich dziećmi :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Dokładnie :sparkling_heart: ale bardzo to miłe że jesteśmy już “starzy” :sweat_smile: a podarowuja zawsze jakiś upominek czy pieniądze żeby sobie coś kupić :heart_eyes:
No i mamuśki zawsze zapraszają nas na pyszny domowy obiadek z tej okazji :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Wszystkiego najlepszego dla naszych maluszków :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: dużo zdrowia i tej beztroskiej dziecięcej radości :heart::heart:

A nam tym wiekszym dziecią dużo radości i żebyśmy zawsze patrzyły na świat tak jak nasze dzieci :grin:

1 polubienie

Własnie mój mąż dzwonił że dostał od swojej mamy bliczka a jak zadzwonił zapytać to mama powiedziała że wszystkim swoim dzieciom wysłała żeby zabrali drugie połówki i poszli na kawe :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Nooo wszystkim maluchom życzę samych radosnych chwil i nieustannego uśmiechu na buźkach.

A my dzień dziecka przeżywamy z jelitówką :face_with_peeking_eye::rofl:

2 polubienia

Piękny gest z od niej :blush::blush: i musiało go to zaskoczyć , że nie tylko dla niego :grin::grin:

1 polubienie

O nie :frowning: zdrówka i jeszcze raz zdrówka

1 polubienie

Najlepszego dla nas i dla naszych dzieci :slight_smile: przede wszystkim zdrówka i spełnienia marzeń :slight_smile:

1 polubienie

Baaaardzo to miłe! :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

O matulciu najgorzej jak się jelitówka przypałęta :woman_facepalming:
To życzymy żeby szybko sobie poszła :kissing_heart:

Szybkiego powrotu do zdrowia , oby szybko minęło .:smiling_face_with_three_hearts:

Dziękuję wam dziewczyny :face_with_peeking_eye: ja się trzymam ale mąż już mi dzwonił z pracy że chyba go dopadła :sweat_smile: także wszystko przed nami

1 polubienie

Dziekujemy :heart::heart:
To nasz piwrwszy wspolny dzien dziecka i poqiem wam , ze niesamowicie mnie to wzrusza , bardzo emocjonalny dzionek sie zapowiada . W ogole bylysmy na szy kich zakupach i jestem w szoku ile na miescie akcji , w kazdym sklepie wlasciwie albo dostalismy cukierka , albo lizaka :sweat_smile: wiadomo , mala jest jeszcze za mala , ale to bardzo urocze .
A wiex drogie mamusie wysciskajcie swoje maluszki od forumowej cioci :heart: przedewszytskim zdrowka ! I dsieciecej radosci wam zycze :heart:

3 polubienia