Najtańsze i najlepsze zabawki świata z produktów domowego użytku, które uczą

Kupione zabawki na pewno sprawiają dziecku wielką radość, ale te, które zrobimy sami albo z dzieckiem dają jeszcze więcej frajdy. Już samo ich tworzenie to wielka zabawa, która zawsze tworzy uśmiech na twarzy.

mało kto w dzisiejszych czasach robi sam zabawki gdyż jest taki przesyt na rynku że łatwiej kupić

jak ktoś ma czas by robić to ok fajna zabawa

ja znam dużo osób które wolą same wymyślać zabawki ,zabawy dla dzieci . Dzieciaczki uczą się mają zajęcię i przy okazji robią coś co rozwija ich zdolności manualne . Jestem jak najbardziej za tym żeby żeby kreatywnie spędzać czas z dziećmi a nie liczyć tylko na gotowce które można kupić w

tych wyzej zabaw nie znalam ze lubilam robicgrzechotki

Też bardzo często tworze/przygotowuje takie zabawki dla synka jest nimi bardzo zainteresowany :slight_smile:

Takie zabawki często okazują się najlepsze

kręgle z butelek to bardzo fajna zabawka

Jestem jak najbardziej za kreatywnością. Dobry pomysł

takie zabawki są najlepsze

czasami łatwiej jest coś kupić ale ile frajdy robi stworzenie dla dziecka czegoś czym dziecko jest zaciekawione kreatywność - fajna rzecz :slight_smile:

mozna trochę pokombinować i dziecko ma tanie i fajne zabawki

jak łatwo zrobić proste i fajne zabawki

bardzo lubimy się bawić własnoręcznie zrobionymi zabawkami

najlepiej robić takie zabawki razem z dzieckiem

ja pamiętam że najlepszą moją zabawką były garnki

Dzieci lubią proste rozwiązania

zawsze mozna coś wymyśleć, troche kreatywności i dziecko ma fajną zabawkę :slight_smile:

słoiki z grochem,ryżem,kasza czymkolwiek takim jest lepsza zabawka niż nie jedna grzechotka

kreatywność i zabawki handmade to super rozwój dla malucha